EDA, EBRAR, ZEHRA VE ARKADAŞLARI

3 min read

Kadın voleybol milli takımımız, olimpiyatlardan sonra bu sefer de Avrupa CEV kupasında göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Eda, Ebrar ve Zehra’yı başlık yaptı isem de tüm arkadaşları ile birlikte olunca tek yumruk takım oldukları o kadar açık ki, kazansalar da kaybetseler de hep birlikte yaşıyorlar. Son günlerde bu isimleri duydukça orada başarı görüyor mutlu oluyoruz.

VOLEYBOL 🏐

Daha Ne Yapsınlar

Voleybol kulüpler takımlarımız da Avrupa’nın sayılı takımları arasında, üstelik uzun zamandır bu böyle ama biz bunun yeterince kıymetini bilmiyoruz. Varsa yoksa futbol sonra da basketbol. İstanbul o kadar nüfusa ve üç büyük takıma sahip olmasına rağmen ortalama ikibin kişi bile toplayamıyorlar voleybol maçlarına. Oysa Anadolu’nun bazı şehir ve ilçelerinde ellerinde olan şeyin kıymetini bilip gönülden destek veriyorlar.

voleybol

Guidetti Etkisi

Milli takım, alt kategorilerden başlayarak belli bir süreklilik içerisinde kendilerini geliştirerek her zaman ileriye gitmeye çalışıyorlar. Zaten uzun süredir başlarında Giovanni Guidetti isminde hem voleybol hem de Türkiye sevdalısı bir adam var. Bu istikrar ve alışkanlık başarıyı da beraberinde getiriyor.

Her ne kadar bazı muhafazakâr insanlar tarafından yeterince takdir görmeyi bırakın, ellerinden gelse tüm kadınları hayattan koparıp evlerine kapatacak derecede rahatsız da olsalar, tüm Türkiye bu takım ile gurur duyuyor.

AİLEMİZİN SPORU(!) VOLEYBOL

spor
voleybol

Sonuna Kadar

Bu takım yenilmez değil, zaman zaman da kötü oynuyorlar ama hepsinin ellerinden gelen tüm çabayı sahada verdiklerini hepimiz görüyoruz. Onlar Dünya kadınları ile ettikleri mücadele ve Türk kadınının başarısını ispatlayan birer sembol oldular. Her ne kadar daha geniş bir milli takım havuzumuz olsa da şu anda mücadele eden tüm takım oyuncularımız aşağıdadır;

Eda Erdem Dündar

Ebrar Karakurt

Zehra Güneş

Hande Baladın

Meryem Boz

Cansu Özbay

Tuğba Şenoğlu

Meliha İsmailoğlu

İlkin Aydın

Şebnem Simge Aköz

Yasemin Güveli

Ayça Aykaç

Beliz Başkır

spor
voleybol

30 Ağustos Zafer Bayramı yıldönümünde bu topraklar için hayatını feda etmiş tüm kahramanlarımızın onur ve gurur duyacağı, her ne iş yapıyorlarsa yapsınlar başarılı olan tüm Türkiye Cumhuriyeti kadınlarını yürekten kutluyor ve destekliyorum. İyi ki varsınız.

Kadın Milli Takımı

 

+ There are no comments

Add yours