ANKARAGÜCÜ 0-3 GALATASARAY

3 min read

Bu yazıma başlarken sık sık tweet de attığım gibi yineliyorum bu sezon ANADOLU ŞİKE SEZONU olarak tarihteki yerini almıştır. Sarı kırmızılı takıma karşı bütün silahlarını ve hırsını tam kapasite sahaya süren Anadolu takımı sarı lacivert takıma karşı ise en iyi oyuncularını yedek bırakan üçlü savunma yapan ve iyi performans gösteren oyuncusunu dışarı alan teknik direktörlerin yanına havadan gelen toplara kafa uzatmayan stoperler ve tabii ki en bilindik olanları da çifte standartlı çamura batmış hakemler. Hepsinin başında da dördüncü maymunu oynayan TFF ve onun mükemmel (!) etik kurulu.

UEFA NE YAPAR?

Geçen sezon bu akşam oynayacağımız bu stadda iki hafta önceden şampiyonluğumuzu ilan etmiştik. Biz kendi oyunumuzu, oyuncularımızı, teknik ekibimizi, yönetimimizi ve tartaftarlarımızı aynı konsantrasyonda tutmaya devam ettiğimiz sürece bizim önümüzde kimse duramaz, duramayacak. Maçın son dakikasına kadar tıpkı Sparta maçında olduğu gibi oyunda kalmalı ve asla vazgeçmemeliyiz. Tabi ki bu maç oynadığımız tüm maçlarımız gibi zor bir maç olacak ama en önemlisi sonuç ne olursa olsun gelecek maçların sonuçlarına bağlı olarak avantajıın hala bizde olduğunu unutmayarak saha zemininden veya başka bir sebepten herhangi bir futbolcumuzda sakatlık yaşanmaması bizim için en büyük kazanım olacaktır.

Bir diğer taraftan takımın bu maçtan sonra oynayacağı Avrupa Ligi rövanş maçı olan Sparta deplasmanı bile tüm ekibin kafalarını meşgul bile ediyor olabilir. Bazı oyuncuları riske etmeyerek o maça saklamış bile olabilir Okan hoca. Yarın çıkacak ilk onbir oyuncuları kim olursa olsun kontrollü ve kendinden emin bir şekilde oynadıkları takdirde bu maçtan da üç puan ile çıkabiliriz. Bu takım geçen sene kurulan iskeletin üzerine çok ekstra koyamadığı halde sadece vazgeçmediği için, hakkını kovaladığı için hiç kimseden medet ummadan aslanlar gibi savaşarak yoluna devam ediyor. YÜRÜYEDUR ŞANLI GALATASARAY ve onun asil oyuncuları ben ve benim gibi taraftarın daima seninle.

ANKARAGÜCÜ 0-3 GALATASARAY

Baştan şunu söyleyeyim ki herkes Galatasaray’daki ışığı gördü. Asıl önemli olan da buydu. Şimdi onlar düşünsün bu takımı kim nasıl durduracak diye. Eminim ki uykuları kaçıyor ve yeni ve yalan üzerine bir sürü algı hesabı yapıyorlardır. İsterseler çıkıp masada tepinsinler gelen Galatasaray’ın ayak sesleridir. Oyun olarak ilk yarı en iyi oyunlarından birini oynadı takım. Yeni transferin sol kanada güven getirmesi bile takıma pozitif yansıdı diyebilirim. Sol tarafı akıllı kullandı bir iki kez adamını kaçırdı ama o kadarı kadı kızında da olur. Aslında İcardiye attırdığı golde faul filan da yoktu. Hakemin acizane defans yapmasıydı çünkü o gol de olsa dört olup maç daha büyük farka dahi gidebilirdi. Perşembe günü Prag deplasmanında özgüveni yükselen takımın yeni bir Avrupa zaferi ile döneriz inşallah. 

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours