KAYSERİ 2 – 1 GALATASARAY

3 min read

Galatasaray’ın kötü oynaması faulden gol yemesini haklı çıkarmaz. Tamam kötü oynuyoruz ve organize bir futbol yok ama bunun sebebini teknik direktörü ve heyeti verecektir. Bence olan şu elimizdeki yerli rotasyonun beklenenin çok altında performans göstermesi takımı alt üst etti. Sürekli eksik oynuyoruz ve buna isyan eden bir futbolcumuz da olmayınca beklenen patlamayı yapamıyoruz. Üzerine bir de kötü niyetli hakemler ile kötü niyetli VAR da eklenince işler düzelmiyor. Oyuncuların isimleri üzerinden tek tek eleştirmek pek doğru olmaz çünkü hepsi kötü durumda. Ama aynı oyuncular gün gelecek hak ettikleri karşılığı verecekler.

Şimdi tüm yorumcular hem takıma hem de teknik direktöre yüklenecekler ama karşımızda sene başından beri istikrarlı ve sert bir Kayseri takımı olduğunu da es geçmemek lazım. Biz neredeyse tamamen yenilenmiş bir takımız ve sürekli maç yapmamız gerekir ki oyuncular da teknik direktör de birbirilerini tanısınlar. Milli arada hazırlık maçı yapmışlarken bay geçilen haftada maç yapılmadı ve üzerine üç günlük izin verildi. Bütün bunlar takımda her şey yolunda gittiği zaman kabul edilebilir ama henüz iyi oynayamıyorken bu kadar rahat davranılmak kabul edilemez. Hem hocanın hem de oyuncuların bir an evvel kendilerine gelmeleri gerekiyor.

ADANADEMİR 0 – 0 GALATASARAY

Bu kadar geçen süre çerisinde verilen şanslara rağmen durumunda bir değişiklik olmayan özellikle de kiralık oyunculardan gerekirse devre arasında kurtulup, alternatif yeni seçenekler bile denenmelidir. İyi oynamayı takım olmayı bekleyecek lüksümüz de zamanımız da yok. Özellikle Erdem Timur bu konuda pasif kalmayacaktır. O kadar değişim ve yatırımın karşılığı kupa olmayabilir ama iyi furtbol olması şarttır. İyi futbol ve iyi takım zaten başarıyı da beraberinde getirecektir.

Okan Buruk bir şekilde karalar vererek ve takımlar kurarak denemeler yapıyor. Bu seçimlerin henüz doğru kombinasyonu yakalayamadığını kendisi de görüyordur. Eninde sonunda doğruyu bulacaktır. Biz taraftarlar olarak bir kaç mağlubiyet ile takımı da hocayı da satacak değiliz. Ama oynanan oyunun ve oyuncuların tüm güçlerini sahaya verip vermediklerini de görürüz. Takımda herkes üzerine düşeni yapmalı ve çalışmaya devam etmekten başka bir yol görünmüyor. Bu duruma sadece tarftarların üzüldüğünü sanmak çok doğru olmaz. Takımın tüm parçaları bu sıkıntıyı dibine kadar yaşıyorlar iken üzerine bir de biz ekstra sıkıntı vermemeliyiz.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours