GALATASARAY – TRABZON MAÇI NOTLARI

3 min read

Bu maça çıkarken hedefimiz sanırım 1 puan üzerine idi. Trabzonun golü olmasa maçta hiç bir şey olmayacak 0 – 0 bitecek biz de sevinecektik herhalde. Ben oynanan oyundan öyle anladım. Beraberliğin bize yeteceğine mi inanıyordu sahadakiler gerçekten merak ediyorum. Golü yedikten sonra nedense bir saldırmaya başladılar ama bunun maçın başından beri böyle olması gerekmiyor muydu. Biz ilk yarıyı boşu boşuna neden oynadık ki. 

Bu maçın 0-0 bitmesiyle 0-1 bitmesi arasında bir fark yok ki, gölü yedikten sonra neden ileri gittik biz hiç anlamadım. Bundan sonra böyle olacaksa maç başlarken tabelaya 0-1 yazalım futbolcular gerideyiz zannetsin belki bir işe yarar. Oyuncuların geçen her dakikanın aleyhlerine tükendiğini anlamayacak, hırs yapmayıp sahada gezinecek kadar salak olamazlar. Bu oyun oynanırken yani sahada gezinirken topun kendi kendine rakip kaleye girmesini mi bekliyorlar. Bu sene kaybedilen maçların (beraberlik bile kayıp benim için) bence en kötüsü bu idi. Diğer mağlubiyetlerde en azından tepki veriyorduk, bu maç 0-0 iken hiç bir reaksiyonu olmayan ve kenardan yapılan hamlelerin de bir işe yaramadığını görmek bu sezon için umut vermiyor. Fatih Terim ve oyuncular daha 6 maç var dese de oyun reaksiyonu bunu söylemiyor. Lyundama bence daha iyiye gitmeyecek ve para kazandıramayacak orası anlaşıldı ama bari puan kaybettirmese.

Seyircinin desteği de sanal olarak sahaya hiç yansımayınca bayağı bir enerji kaybediyor olmalıyız. Bu sonuçlar için başka bir tahminim yok açıkçası. Covid sonrası oyuncuların bireysel hataları çok mu artıyor bilemiyorum ama bizim takımımız böyle olmamalı. Hakem efendinin oyun kötü olunca pek sırıtmadığı sanılan takdir hakları da gözlerden kaçmadı değil. Allah var en istikrarlı olarak b..tan olmaya devam ediyorlar. 

Yine söylüyorum bu devran hep böyle gitmeyecek. Ben bu haftadan sonra her hafta tekrar tekrar şu cümlemi yazacağım;

“Hata yaparsak biz yaparız ve biz yeniliriz bu da futbolda var ama tarihin en tutarsız hakem kararları bize karşı bir sezona sığdı ve bu çok normalmiş gibi yapan tüm yüzsüzleri tarih yazacak.” Bizim maçlarımızı Fatih Terim Kazandırır da Fatih Terim kaybettirir de KİME NE! Bu akşam oyunculara yazıyorum çünkü o kadar salak olamazlar.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:
Muslera
Puan: 6.0

Defans hattı:
Sarachi Lyundama Marcao Şener
Puan: 4.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:
Emre K. Taylan Gedson Feghouli Kerem
Puan: 4.0

Hücum hattı:
Babel
Puan: 3.0

Fatih Terim:
Puan: 7.0

Atanmışlar:
Puan: Yok

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours