GAZİANTEP – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

3 min read

Türkiye ligi oldu olalı böyle bir hakem yönetimi görmedi. 85. dakikada gösterdiği itiraz kartı da olmasa kartları soyunma odasında unuttuğunu düşünüyordum. Gösterdiği kart öncesi kart gösterdiği oyuncunun itirazı da haklıydı üstelik, ona faul yapılmıştı. Maçta  ayaklara yapılan bir sürü kartlık pozisyon, Linnes’in formadan çekmesi ve Ömer Bayram’a yapılan da dahil olmak üzere sarı kartlık bir çok pozisyonda devam ettirdi. Fazlaca hakem ile girdim ama çok acayipti. İngiltere Premier ligi ayarında bir sertlik olunca belirtmeden geçemedim. Maç yine bir deneme ile başladı ama Allah’tan bu sefer sabretmedi hoca ve yapılan değişiklikler hemen meyvesini verdi.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Muslera bu maçta oynamasa kalemize gelen o şutlardan en az iki tanesi içeride olur maça havlu atardık. Kalecinin hele ki Muslera gibi bir ismin önemini herkes görmüştür. Bir tane de kritik korneri Sarachi çıkardı ama artısı her zaman fazladır. Tek bir eksiği var bence o da penaltılarda köşe seçmesi. O kadar kusur kadı kızında da olur demişler.

Puan: 8.8

Defans hattı:

Defans hattı genel olarak ferdi hata pek yapmadı ama takım olarak pozisyon vermedik değil. Linnes gelişim göstermek yerine geriye gidiyor ve Omar’ın sakatlanması ile Yeldlin transferi hocanın da bu düşüşe karşı tedbir alması bunu gösteriyor zaten.

Puan: 7.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:

Orta sahada Belhanda’nın çok etkili bir pasından başka bir şey üretemediğimiz gibi Emre Akbaba ile yine 10 kişi oynadık zaten. Daha sonra ikinci yarı ile gelen erken değişiklik hemen etkisini gösterdi. Daha sonraki iki değişiklik ise daha sağlam kalmak adına yorulan Arda ve Kılınç yerine diri basan koşan adam koymak en akıllıcası idi.

Puan: 7.0

Hücum hattı:

Babel gol atamasa bile asist yapıp hucum hattının görevini yerine getirdi. ama Onyekuru’nun bu kadar maç eksiği ile gelip doğrudan iki gol atması ile Monaco idarecilerinin aklını almış olmalı. Halil de genç ve koşan bir oyuncu faydalı olacağı belli ama Mustafa Muhammed videolarda izlediğimiz sahneleri bize yaşatırsa işi çok zor. Ama bu rekabet kendisini geliştirecektir. 

Puan: 8.8

Fatih Terim:

Fatih hocanın Emre Akbaba ısrarını bu hafta da anlamakta güçlük çektim ama en azından bu sefer sadece 45 dakika dayanabildi. Değişiklikleri de yerinde idi ve karşılığını buldu. Sakatlık yaşayan oyuncular da iyileşince umarım hem hoca için hem de bizim için daha iyi onbirler ile karşılaşırız. 

Puan: 7.0

Atanmışlar:

En başta yazdığım gibi Türkiye ligi oldu olalı böyle bir hakem yönetimi görmedi. 85. dakikada gösterdiği itiraz kartı da olmasa kartları soyunma odasında unuttuğunu düşünüyordum. Gösterdiği kart öncesi kart gösterdiği oyuncunun itirazı da haklıydı üstelik, ona faul yapılmıştı. Maçta  ayaklara yapılan bir sürü kartlık pozisyon, Linnes’in formadan çekmesi ve Ömer Bayram’a yapılan da dahil olmak üzere bir çok sarı kartlık pozisyonda devam ettirdi sanki İngiltere Premier liginde maça çıkmıştı arkadaş.

Puan: 5.0

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours