GALATASARAY – DENİZLİ MAÇI NOTLARI

3 min read

Bugün nasıl denk geldi bilinmez ama gün boyu tam 4 galatasaray takımının müsabakası vardı. Üstelik farklı saatlerde ve hepsinin de canlı yayını vardı. bne bu yazımı yazarken henüz dördüncü müsabaka oynanmamıştı. Erkek voleybol zor bir maç sonrası setlerde 2-1 geriden gelip maçı 3-2 kazandı, kadın voleybol setlerde 2-1 önde iken az maçı 3-2 kazandılar ama bence esasen kaybettiler. Futbol takımımız bu yazıyı yazarken 5-1 önde idi. Futbol maçından sonra da erkek basketbol takımının daha önceden elendiği Eurocup grubundaki formalite son maçını oynayacak. Bu arada küçük bir notum da yancı kuruluşa; seyirci efekti seçeneği var ve güya ev sahibi takımın tezahürat sesi veriliyor. Hangi beyin ve hangi organınızla dinleyip seçtiniz bu acayip sesleri merak içerisindeyim.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Muslera diyorum başka bir şey demiyorum. 10 yıl boyunca aynı takımın formasını giyen yabancı rekorunu bu maç ile kırmış oldu ve onun kadar oynayan yerli oyuncu az bulursunuz. Hoşgeldin Muslera.

Puan: 10.0

Defans hattı:

Defans hattını yazmaya başlarken 6. gol de geldi. Geçen haftanın şansız adamını kenarda bırakarak başlandı bu sefer. Rakibin sıralamadı yerinden öte takımın biraz enerjiye ve güzel futbola ihtiyacı vardı. Kanatların her iki yönde de yüksek hızda oynayıp sakatlanmadan maçı tamamlamalarına şükretmek lazım. Yediğimiz golün nasıl gelişeceği atağın başlangıcından belli idi ama iki stoper doğru hamleleri yapamadılar bir türlü. Olsun biz her maç bu kadar gol atalım ama yediğimiz de nazarlık olsun .

Puan: 9.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:

Orta sahadaki iki kuzey Afrikalı beraber oynadığı zaman nedense biraz daha etkili oynuyorlar. Yetiştikleri yerlerin suyundan mı huyundan mı bilinmez ama bu ara transferde gitmeyeceklerse hiç olmazsa sezon sonunda zirvede olalım öyle veda edelim. Şampiyon olsak bile her ikisinin de hala gitmesinden yanayım.

Puan: 8.5

Hücum hattı:

Bu skora bakınca forvet hattının iyi çalıştığı sanılabilir ama bu maça 0.5 santrfor ile çıkmıştık ve takım 6 gol attı. Hoca oyuncularına hep bu senaryoyu anlatsa yeter zaten. Hucum hattının zayıf olduğunu ve gol atmaya herkes gitmesi gerektiği çünkü sakat ve cezalı diğer golcülerden bundan sonrası için tek beklentim transfer olup gitmeleri.

Puan: 8.0

Fatih Terim:

Fatih hocaya maçtan önce 1-0 olsun maça çıkmayalım deseler kabul edecek bir durumu vardı çünkü Denizli kümede kalma reaksiyonunu bize karşı gösterebilirdi. Ama belki de kendi sahamızda oynamanın da ayrı bir havası olsa gerek. Bundan sonraki fikstür sanırım bir süre böyle 3-4 günde bir maç yaparak gidecek herkese sağlık olsun.

Puan: 9.0

Atanmışlar:

İlk yarıda iki yardımcı hakemin iki ayrı uygulamasından bahsetmek istiyorum. Denizli hucumunda 2 metre ofsayt olduğu Taksim’den görünen atak Muslera’ya kadar geldikten sonra bayrak ile durduruldu. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bu sefer Galatasaray hucumunda ofsayt olduğu net olarak anlaşılmayan pozisyonda ise cart diye bayrak kaldırılarak atak kesildi. Yahu sizler iki ayrı ükleden mi geldiniz de bu maça yardımcı hakem olarak çıktınız be birader. Bu kuralı kafanız almıyorsa ne işiniz var o bayrak elinizde.

Puan: 5.0

http://www.galatasaray.org

cimbom

+ There are no comments

Add yours