GALATASARAY – ANTALYA MAÇI NOTLARI

3 min read

Yeni sene ile birlikte bu maç ile beraber -7 kayıp verdik bunların sadece 2 tanesi puan. Hemen başta şunu söylemeliyim ki oyun oynatmak istemeyen bir atanmış vardı sahada. Oyunu sık sık durdurdu ve hızlı atak başlangıçlarını durdurup görevini yaptı. Taç atışının yerini beğenmedi gol pozisyonunu önledi. Kolay kırmızı çıkardı ki buna benzer kart dahi çıkmayan pozisyonlar oluyorken sahtekar ayağı kırılan oyuncu profillerine destek vermeye devam. En çok Falcao’nun bacağına üzüldüm ama bu sakatlandığı için değildi. Transferin karşılığını alamayacağımız bir fiyasko olduğuna bugün inandığım için. Futboldan o kadar uzak kalıyor ki kasları kaldırmıyor artık, topu topu yarım sahadan Arda’ya uzun bir pas atmak istedi ve bacağı stop etti.
AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Okan hatasız oynadı ve çok uzun süre -buna 10 kişi kaldıktan sonrası dahil- fazla top gelmedi sayılır. 2021 Omar’ın kaybetmekle başlamıştı fazlası ile devam etti.
Puan: 7.2

Defans hattı:

Marcao kritik bir kaç hamle yapmasa gol yemiş olurduk. Linens ve Sarachi çok dağınık hem hata yapıyorlar hem toparlıyorlar ama o kadar güzel kanat bindirmeleri bir türlü asiste dönemiyor.  
Puan: 6.0

Orta saha:

Taylan olmadan olmadı çünkü Donk daha çok savunmada oynamasından mı nedir bilinmez ama bu sefer etkili paslar atamadı. Belhanda zaten dengesiz pas atacağı yeri çok belli ettiğinden etkili olamadı. Uzun süre de eksik oynayınca puan kaybı kaçınılmaz oldu.
Puan: 6.0

TRABZON – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

Hücum hattı:

Oğulcan çok şanssız idi pek fazla pozisyonda da olmadı ama Ardanın kenar topuna golcü vuruşu yapmasına rağmen kalecinin ayağına tesadüfen denk geldi ve puan o anda gitti zaten.
Puan: 6.2

Fatih Terim:

Kadronun her hafta değişmek zorunda kalması mutlaka kurguyu ve üretkenliği etkiliyor. Önümüzdeki hafta sakat eksiğin yanına kart cezalıları da eklenecek. Falcao bir daha zor oynar Diagne ise buna rağmen sorunlu. Golcü transferi şart ve ara olmadan devam edileceği için yeni transferlerin hazır gelmiş olmaları gerekiyor. Bakalım hoca bu açmazdan nasıl çıkacak.
Puan: 7.0

Atanmışlar:

Yoruma yapmaya değecek bişey yok
Puan: 0.5
http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

2Comments

Add yours
  1. 1
    Onursal

    Sen adamın ayağına arkadan baş kolay de, defansı acicak oyun ureteme stanmisa sığın, yok dostum bugünkü yorumlarına hiç katilmiyorum

+ Leave a Comment