GALATASARAY – KARAGÜMRÜK MAÇI NOTLARI

3 min read

Hani hep milli maç araları olunca takım lige iyi dönemez ya işte tam da olan bu . Fatih Terim de sanki biraz ara vermiş olmalı. Yanlış bilmiyorsam Galatasaray geçen hafta 4 gün izin yapmıştı. Olacağı budur, covid-19 a yakalanan 3 oyuncu ve tam biraz kazanma alışkanlığı kazanmışken ve rakipler de dökülmüşken fırsat teptik. Bazı oyuncuların ekstra formsuzluğu da artık yeter dedirtti. 1-1 den sonra 2. golü yemek ilerisi için daha iyiye gidecek şok için hayırlı olmuştur.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Genel istatistiklerde isabetli şut 3 tane 2 si içeride. Bir tanesini tokatlayarak çıkarmıştı ama bir anlamı olmadı. 
Puan: 5.0

Defans hattı:

Takımın her bölgesi tatile çıkmış gibi oynadığından defans için de söylenecek ekstra bir şey yok. Sarachi’nin sakatlıktan tam dönmemesi normal ama yine de kanattan bindirme yaptı fakat son paslar yerini bulmadı.
Puan: 5.0

Orta saha:

Takımın hiç bir şey yapmayan -ki buna Taylan’da buna ayak uydurdu- bölgesiydi. Hepsi tatilden dönmemiş ve zorla sahaya sürülmüş gibilerdi. Profesyonel bir sporcu olmak bir tarafa futbolu seven ve oynayan bir kişinin bu kadar kötü oynaması için kafasının yerinde olmaması lazım. Hepsi ruh gibi dolandılar sahada hakem de kontrolü kaçırınca takım disiplini de gitti. 

Puan: 5.0

GALATASARAY – DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NOTLARI

Hucum hattı:

Diagne’ye mecbur bırakanların büyük vebali var bu sene üzerinde. Falcao iyi futbolcuymuş ama bize gelmeden önce bu kadar sakat olabileceğini öngörmek çok zor bir durum. Taraftarı en çok üzen oynamaması, oynasaydı ve az gol atabilseydi kimse bu kadar takılmazdı. Daha önceki yıldız transferleri gibi yeniden kendine gelen ve takıma katkı veren ve takımın bir parçası olan bir efsane olamadı. Bu saatten sonrası için de ışık yok.
Puan: 5.0

Fatih Terim:
Fatih Terim de izin sırasında konsantrasyonunu kaybetmiş olmalı. Devre arası şoku bile işe yaramadı bu maçta. Üzerine o sinirle bir de haklı olarak hakeme kızdı. Hakem de ona. 
Puan: 5.0

Atanmışlar:
Hakem için bu maç kariyerindeki (böyle yazdım ama var mıydı bilmiyorum) en rezil maçtır. Kötü yönetmekle kalmayıp hem kenar yönetimini hem de takımı oyundan düşürüdü. Emre Akbaba’nın ayağına basılan pozisyon nasıl penaltı olmuyor merak ettim. VAR o sırada çay molası vermiş olmalı.
Puan: 3.0

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours