galatasarayBAYRAK

Bu hafta Galatasaray futbolda bekleme sırasında olduğundan amatör branşlar denilen ama aslında amatör olmayan basketbol ve voleybol takımlarını değerlendirmenin tam zamanı.

Erkek Voleybol

Takım bütçesi sebebiyle tepedeki takımlardan bir kaç adım geride başlamayı her sene yaşayan takım bir tane düz hücumcu Torres ile sezona başlamıştı. Önemli bir omuz sakatlığından dönen Yasin ve Burutay da diğer hücum opsiyonlarımız. Orta oyuncular ise Vahit Emre ve Doğukan. Takımı oynatan oyuncumuz ise Selçuk. Nedim hocanın tecrübesi tartışılmaz ve altyapı bilgisi ölçülemez.

GALATASARAY KADIN VOLEYBOL
Bu takım özellikle de genç oyuncular ile Selçuk ne kadar sağlam ise o kadar sağlam bir takım oldu. Ancak kilit oyuncuların en az 3 tanesi günüde olmaz ve takımın ne yapacağı rakiplerce çözülür ise o maç sıkıntıya giriyor. Özellikle servis karşılama yüzdesi ligin en kötü 4 takımından birisi olduğumuzdan Selçuk’un da düşmesine sebep olabiliyor. Bu durumda kalmamak için olsa gerek bütçe çerçevesinde bir tane genç yabancı oyuncu alındı. Umarım isabetli bir atış olur da zirveye ortak güzel bir takım izleriz.

Kadın Voleybol

Yukarıda yazdığımın bir benzeri kadın voleybolda yaşandı ve Kosheleva transferi oldu. Takımın kimyası bir anda değişti. Şimdi daha iyi bir takım oldular ve galibiyet serisi yaşadılar.

Kadın Basketbol

Efe GÜVEN’nin bana der gibi bir durum söz konusu. Her sezon üstüne koyarak büyüyor koç nazar değmesin. Yabancı transferlerde sezon bitiren sakatlıklar ve fesihler olmasına rağmen, Pelin’in sıçrama yapması Courtney’in de takıma uyumu ile savaşan gençlerle ve genç bir koçla güzel bir hikaye izlettiriyor bize. Umarım güzel biter ve onur duyacağımız sonuçlar almaya devam ederler.

Erkek Basketbol

Hiç yazmak bile istemediğimden en son sıraya attım erkek basketbol takımını. Herhangi bir koç kafasında gelecek sezonun takımını bu sezondan kuramıyor ve sezon başına tüm takımı yetiştiremiyorsa şans faktörü devreye giriyor. Bir atladık, iki atladık ama 3. de olmadı. Fena çakıldı Galatasaray Erkek Basketbol takımı. Savunma olmadan kazanılamayacağını bilmeyen kalmadı. Üzerine kaybetmeye alışmış ve isyan etmeyen bir oyuncu gurubunun başına kimi koyarsan koy geçmiş olsun demekten başka bir şey diyemiyorum. Umarım kümede kalırız.

GS BASKETBOL ERKEK OYUNCULARINA

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir