GALATASARAY KADIN VOLEYBOL

3 min read

Doğru takım kurmanın ya da kurabilmenin önemi o kadar açık ki. Bunun para ile ilgisi de yok bence. Sezon başında alınabilecek iken bu kadar hafta geçtikten sonra almak sıralamadaki yerimizi umarım etkilemez. Tabi oyuncuların Galatasaray kadın takımını seçmek istemeleri de bu tip transferlerde önem taşıyor.

Eczacıbaşı Maçı

Yeni transfer Kosheleva’nın hemen takıma girmesini beklemiyordum. Ve takım fikstüründe görünce cuma akşamı ne yalan söyleyeyim 1 set alabilsek bari diye içimden geçirmiştim. Maçı bir iki dakika geç açtım ve skor 7-4 lehimize idi. Direniş ile başlamışız bu iyi dedim ama. Dilimi ısırayımda keşke söylemeseydim. Peş peşe 5 sayı verdik ve maç 7-9 a geldi. Takımın bu sene ki en önemli sorunun bu gidiş gelişler bence. Bir anda takım sanki sahadan trübüne çıkmış. Koçun mola almadan etkisini göstermesi mi gerekir bilemem ama bize iki mola yetmeyecek böyle giderse. Çok benzeri 3. sette de yaşandı 22-16 önde iken birden yine fişi çektik ve 24-25 ile set sayısı atma fırsatı verdik. Allahtan onlar da hata yaptı biz biraz direndik filan ve o set yine bizim oldu. Maçın dönüm noktasıydı ve o set gitse maçta gitmişti.

İlginizi çekebilir;

AİLEMİZİN SPORU(!) VOLEYBOL

Ataman Güneyligil

Uzun zamandır takımın başında kadın takımının ciğerini biliyordur. Ama ona verilenle yetinmek zorunda kalıyor ve bu sporun içinde öyle yada böyle büyük bir takımda kalabilmeyi en azından yeterli bir seviye görüyordur. Keşke biraz ısrarcı olabilse ve tek tabanca hücum etmek yerine her iki çaprazdan, arka hucumundan ve hatta orta kısa pas hucumlarından top öldürebilen bir takım yapabilse. Son gelen transferin etkisi Eczacıbaşı maçına bu etkiyi yapıyor ise arada kaybedilmiş diğer maçlar belki de olmayacaktı. Umarım başarılı olur ve kurduğu kadro ile genç ama zor bir takım oluruz.

Pandemiyi de düşünürsek geniş bir kadro her zaman gerekli olacak. Sağlık her şeyden önemli. Maç kaybedelim ama sağlığımızı kaybetmeyelim.

Resmi sitemiz;

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

 

+ There are no comments

Add yours