Lig çook uzun maraton, daha çok sular akar bu köprünün altından diyorken son 3 maç kaldı. Karagümrük – Galatasaray maçı bu maçlardan birisi ve diğer maçın sonucuna göre ligin şampiyonunun belli olabileceği sonuçlara gebe. O yüzden bütün maçlar aynı saatte başlıyor ve dakika dakika heyecan yaşanacak. Bundan bir kaç hafta önce arada puan farkı yokken kimileri işin derbi maçına kadar belli olmayacağını söylerken, kimileri de derbi öncesi şampiyonunun belli olacağını bile söylüyordu. Şimdi arada 6 puan farkı var bugünkü maçlar sonucu fark 7 olursa matematiksel olarak şampiyon belli olur. Puan farkı değişmezse bir sonraki derbi maçı yeni hesapların yapıldığı bir maç olur. Derbi maçının sonucu şampiyon kesin belli olur da diyemeyiz, her şey son haftaya da kalabilir. Amma bütün bu olasılıklar sadece matematik. Oyun sahada oynanır ve biz son haftalarda bu gücümüzü ve isteğimizi açıkça sahaya koyduk mu evet. İşte bu yüzden bizim takım hem puan avantajını hem de kendi sahasında oynama şansını kaybetmeyecektir.

cimbom
GALATASARAY

GALATASARAY 6-1 SİVASSPOR

Biz bu inancımızı sahaya yansıttığımız sürece rakibin kim olduğunun maçın nerede olduğunun hiç bir önemi yok. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her maç final her maçta hedef galibiyet. Ve şimdiye kadar hep başardık yine başaracağız. Bu hafta olmazsa önümüzdeki hafta biz şampiyon olacağız. Okan buruk kazanmaya devam eden onbiri muhtemelen değiştirmeyecek biz de maçın başlayacağı saati sabırsızlıkla bekleyeceğiz. Galatasaray futbol takımının taraflarına verdiği heyecan ve tutku o kadar yüksek ki kombinelerin %90 ı tekrar satın alınıyor, satışa açılan kombineler ise dakikalar içerisinde bitiyor. Bu sinerji hiç bitmesin, seneye üstüne koyalım takımın eksik veya yetersiz bölgelerine nokta transfer yapalım önümüzdeki kupalara bakalım derim ben şimdiden.

KARAGÜMRÜK 2-3 GALATASARAY

Yine bir final maçından zorda olsa alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Maçın berabere bitmesi bile taraftarlar için kabul edilebilir gibi görünüyordu. Karagümrük bence beraberliğe razı bir oyun oynayıp kendisinden çok FB için oynuyor gibiydiler çünkü onlar için bence kümede kalma maçı bile denilebilecek bir maçta sürekli zaman geçirmeyi tercih ettiler. Herkez kendinden sorumlu kimin kayığına biner veya binmez bizi ilgilendirmez. Biz son maçlarda oyuna geç giriyor ilk yarıları daha iyi oynuyorduk ama bu maçta ikinci yarı da o kadar baskı yapamadık. Barış Alper bir kere kanat atağı yaptı soldan onda da gol oldu. İlk yarıda sol tarafa çok yüklenince koşu alanı yaratamadık. Maç berabere bitecek derken Okan hocanın oyuna aldığı Berkan Kutlu 24. şampiyonluğun en özel gollerinden birini atarak ne olrsa olsun bir kaç sezon daha bu takımda kalmasını bence garantiledi. Oyuna sonradan girmeyi sorun yapmayan pozitif imajı, arkadaşlığı ve elinden geleni yaptığını bizlere gösterdiği için tebrik ediyorum onu. Çok büyük bir sürpriz olmaz ise inşallah haftaya evimizde şampiyonluk turu atarız. Ne güzel kısmet ki bu da FB ye denk geldi haydi hayırlısı.  

GALATASARAY

logo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir