GALATASARAY 1-0 HATAY

3 min read

Milli aradan sonra GALATASARAY – HATAY maçı ile lige dönüş yapıyoruz. Ancak gündem o kadar dolu ki, Trabzon’da yaşananlardan sonra algı üstüne algı, tehdit üstüne tehdit, spor hukukunun yok sayılması, disiplin sevklerinin pazarlık konusu edilmesi, seçimlerden sonraya bırakılması, sezon boyu yapılan keyfi uygulamaların üzerine mum diken disiplin sevkleri yüzünden futbola odaklanmak giderek zorlaşıyor. Sürekli söylediğimiz gibi temiz eller operasyonu yapmak için her hafta yeni yeni gerekçeler ve deliller ortada iken sadece iktidar oldukları için herşeyi yaparken kanun, hukuk, adalet tanımayanlar gün gelecek teraziye çıkacaklar.

KASIMPAŞA 3-4 GALATASARAY

Milli ara sebebiyle milli takımda olmayan ve sakatlıkları sebebiyle antrenman ve kondisyon eksikliği bulunan oyuncular için iyi bir fırsat oldu ve hemen hemen sakat oyuncu kalmadı sanırım.  Milli takıma gidenler ise şükür ki sakat dönmediler. Bu akşam Okan hoca en hazır ve en formda olan oyuncuları seçmeye, 3T kuralına göre en uygun üç oyuncuyu bulmaya çalışacak. Milli maçtaki oyunlarına baktığımızda Kerem ve Kaan çok iyi görüntü vermediler. Özellikle Kerem hala kendine gelemedi. Kaan Ayhan’ın sezon sonuna bıraktığı bir sağlık sorunu olmasına rağmen milli maça ilk onbir başlaması bence gereksiz bir tercih oldu.  Barış Alper ise enerjisini koymaya devam ediyor. Onun tek sıkıntısı maç içerisinde pozisyon değişmesi. Bunu yapamadığı için söylemiyorum ama ileride oynayıp adam kaçırması ile savunmada oynayıp adam kaçırması aynı sonucu vermiyor. Buna dikkat etmesi gerekiyor ve mümkün ise maça hangi pozisyonda başlıyor ise o pozisyonda bitirmeli.  Futbolda ara vermek ilk dönüş maçlarını zor yapıyor ama bakalım nasıl bir oyun oynayacağız.

GALATASARAY 1-0 HATAY

Ligin sonu geliyor iken futbol coşkusunun biraz geriye gitmesi kötü ama bu saatten sonra oyuna değil sonuca bakacaksın. 1-0 olsun bizim olsun. Bu maçın en iyimser yanı 3 puanı Icardi’nin gölü ve eski günlerine dönüyor havasında olmasıdır. İlk yarıda zaman zaman tek pasla baskı kurduğumuz heyecanlı zamanlar oldu ama orta saha çabuk geçildi Barış çok yer kaybetti. Artık gol yemeyelim, yeni sağ bek defans anlamında iyi ise hücum katkısını görmezden gelelim. Sezonu en yukarıda bitirelim ve kirli oyunlarını da bozalım. 

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours