KASIMPAŞA 3-4 GALATASARAY

3 min read

Kasımpaşa – Galatasaray maçı nedense gün kalmamış gibi saat 16.00 ya alınmış, oda yetmiyor gibi hemen hemen her hafta Galatasarayın rakibi kimse TRT olacak devletin kanalı o takımın teknik direktörü ile özel röportaj yapıp oyuncuların görüşlerin filan alıyorlar sanki ekstra motivasyon sağlamak derdinler. Bir de üstüne paso kart duyurusu yapıp tüm takım taraftarlarını maça davet ediyorlar, utanmıyorlar, sıkılmıyorlar yüzsüzlük yapıp hakemleri de yanlarına alarak karşımıza çıkıyorlar. hemen hemen her maçın içerisinde bizim aleyhimize kararlar verip ince ince ama göstere göstere doğruyorlar Galatasaray’ı. Bütün bunlara göğüs geren, her şeye rağmen oyunda kalan, hiç bir zaman geri adım atmayan sağlam bir takım olmamızı sağlayan baş aktör Okan Buruk için büyük bir teşekkürü yeri gelmişken söyleyeyim. Yıllardır ve özellikle de FB takımının başına geçen son başkandan sonra hakemlerin bizim maçlaradaki rahat tavırları, bize karşı hata yapma serbestlikleri ve kendilerini güvende hissetmeleri o kadar ayyuka çıktı ki bu sene zirve yaptı. Biz hakemlerin bizi kollamasını, her maçta penaltı çalmasını ve kart gösterilmemesini istemiyoruz ki, bize olanı versinler ve bize ne yapıyorlarsa aynısını tüm takımlara karşı da göstersinler. Buna karşı yıllarca sesimizi yükselttik ama diğer takımlar hakemler de insan diyerek deklerasyon yayınladılar ama bilmiyorlar ki keser döner sap döner, gün geldi bir çok takımın canı yandı özellikle de FB maçlarında. Öyle bir mide var ki bunlarda gıklarını çıkarmadılar ama hiç hakemlik bir şey olmasa da rakip Galatasaray olunca Belediyesinden Valisine maç hakkında demeçler, maçtan sonra komedi tiyatrosu varmış veya olmuş gibi demeçler vermeye de utanmadılar.

GALATASARAY 6-2 RİZESPOR

Galatasaray öyle bir takım kurdu ki bunlar hem sahada hem de saha dışında durduramayacaklar. Bunu bildikleri için her türlü yola başvurup önümüzü kesmeye kaos yaşatmaya devam ediyorlar. En son genelde olduğu gibi uyduruk penaltı ve rakibe uyduruk kırmızı kartlarla kazandıkları maçtan sonra çıkıp basın toplantısı ile Galatasaray’ı şikayet edip ağlayan bir başkanlarını gördük. Bu kadar beğenmiyorsunuz maden çıkıp tüm TFF ve kurullarını istifaya davet etmeniz gerekmez mi yok! maksatları dikkat çekip yangın ve kaos yaratıp önlerindeki Trabzon maçını manipüle etmek.

Biz elimizde hangi oyuncular sağlam ise onların içinden Okan hocanın seçeceği onbir oyuncu ile maça çıkıp savaşımızı vereceğiz. Kim kimin hakkını yiyorsa o şampiyon olmasın hak olan adilce karşılığını alsın tek istediğimiz bu. Bunu sezonun sonunda göreceğiz ama daha önce de belirttiğimiz gibi sorunlar halı altına süpürülerek geçiştirilemez. Bu yangın üfleyerek sönmez ve bu düzen böyle gitmez.

KASIMPAŞA 3-4 GALATASARAY

Ohh be… Ne maçtı ama… Neredeyse şampiyonluk maçı gibiydi… Başka sözüm yok…

GALATASARAY

logo

+ There are no comments

Add yours