GALATASARAY 3-2 SPARTA PRAG

3 min read

Şampiyonlar Liginden sonra Avrupanın ikinci kupasında devam ediyoruz ve eleme maçları safhasında ilk rakip Sparta Prag. Yanılmıyorsam ara transfer döneminde takıma yeni katılan oyuncuların bu turda takıma katılma şansları yok. Bundan sonraki herhangi bir turda var mı bilmiyorum ama eğer olmayacaklarsa iki devşirme kanat oyuncusu ve tek santforla daha ne kadar gidebiliriz şüpheli. Galatasaray – Sparta Prag maçı öncesi gündemin en önemli konusu Ankara Eryaman stadı idi. Bu gündem umarım ki sadece spor medyası ve sosyal medyada popüler olmuştur. umalım ki Okan hoca ve oyuncular yeni bir Avrupa maçının önünde olduğumuzu ve biraz dikkatli olmak kaydıyla neden olmasın diye kendilerini bu maça hazırlamış olsunlar. İki ayaklı bir eleme maçı üstelik elemelerden çıkmış iyi bir takıma karşı oynayacağız bu yüzden her ihtimale hazır olmalı her sonuca karşı bir B planı hatta C planımız bile olmalı. Mutlaka saburlı oynamalı ve özellikle de defansta hatasız oynamalıyız. Bu maçın sonucu çok olağandışı bir sonuç olmadığı sürece bir sonraki maça şansımızı ne kadar olursa olsun devam ettirmeliyiz. Biz Galatasarayız ve her Avrupa maçında olduğu gibi bu maçta da kendi genlerimizden gelen oyun karakterimizle oynayacağız. Tüm Avrupa maçlarında tüm rakipleri bir Bayern imiş gibi düşünmeli planlamamızı buna göre yapmalıyız. Oyuncuların maç havasına girmesi bu yüzden çok zor olmayacak ve Rams Parktaki muazzam taraftarımızın desteği ile birlikte güzel bir maç izleyeceğimizden ve büyük bir heyecan duyacağımızdan şimdiden eminim.

GALATASARAY 2-0 BAŞAKŞEHİR

Biz Gaklatasaraylı taraftarlar için oynadığımız hiç bir maç izlenmeyecek maç olamayacağından bizim için her maç güzel her maç izlenmeye değer. Biz yine her zaman her yerde en büyük CİMBOM diyerek maç saatini bekleyeceğiz.

GALATASARAY 3-2 SPARTA PRAG

Avrupa maçı heyecanını bize yaşatıp zor da olsa galibiyet aldığımız için önce biraz şansımıza sonra Muslera’nın kafasına teşekkür etmek gerekiyor. Rövanş çok çok zor geçecek belki de eleniriz. Ama bu maçın eforunu tazeleyip zor bir Türkiye deplasmanı için hazır olmalıyız. 

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours