BAYERN MUNIH 2 – 1 GALATASARAY

3 min read

Bayern Munih – Galatasaray maçına geçmeden önce bilmem farkında mısınız Galatasaray lider olduktan sonra sosyal medya dahil tüm medya organlarında gündem yine hakemler yine pis ilişkiler yine satılmış kalemler yine kavga yine kaos. Sizce bunu kim yapıyor, kim açıklamalar yaptı, kim taraftarını olur olmaz her yerde olay çıkarmaya davet etti. Hakemlerin sosyal hayatlarında AVM’lerde ya da trende otobüste nerede görürlerse görsünler taciz etmelerini istedi. Artık alenen ve açık açık 6222 sayılı kanuna mualif olup suç işleniyor ama gelin görün ki bütün bunların birincil muhatabı TFF başkanı yine kulağının üstüne yatıp hiç bir şey yapamıyor. İşin daha vahimi geçen hafta Erden Timur bazı gizli ilişkileri ortaya döktüğünde ağızlarını açmayan bazı klüp başkanları bugünlerde tarafı ya da ilişki oldukları başkan açıklama yapınca demeç vermeye başladılar. İşte biz bu tip davranışlara şeytani diyor teraziye gelmeyenlere de hırsız diyoruz. Zamanında bu hakemlere karşı Galatasaray tavır almaya çalışırken güya 18 takım bir araya gelip hakemler de insandır hata yapabilirler diyorken şimdi fırıldak gibi dönüyorlar.

GALATASARAY 1 – 3 BAYERN MUNIH

Maçtan Önce

Biz gelelim kendi işimiz olan Şampiyonlar ligine, İstanbul’da sahayı dar ettiğimiz ancak son yirmi dakikada pilimizin bittiği Bayern ile kendi sahalarında oynayacağız. Umalım ki Okan hoca tıpkı İstanbul’daki gibi rakibi şaşırtacak ve düzen bozacak taktiği kurgulamıştır. Oyunculara gelince onlar zaten ligi adı ve vitrini ile motive olup başka bir seviye oynayarak Galatasarayın Avrupa ruhunu sahaya yansıtıyorlar. Almanya’da yaşayan hatırı sayılır sayıdaki taraftarlarımız da bir şekilde sahada varlıklarını hissettirirlerse yeni bir zafer gecesi neden olmasın. Daha önce de dediğim gibi kaybedeceksek Bayern Munih’e kaybedeceksin ama kazanırsan Dünyaları kazanırsın. O yüzden haydi oynayalım bakalım ne sonuç alacağız.

Maçtan Sonra

Maça aslında mantıklı bir kadro ile başladık ve oyunu da çoğunlukla dengede tuttuk. Muslera iki tane gol çıkardı ama biz de bir iki tane kaçırdık ve bu sefer 80. dakikaya kadar maç bir puan için ideal hatta bir uzun kontra ile üç puana kadar gidebilecek senaryoda idi. Ancak büyük maçlarda bir anlık vuruş hakkı vermek bile bazen yetebiliyor. O dakikalarda yorgunluk da yavaş yavaş kendini hissetirmeye başlamıştı. yediğimiz ilk golün ofsayt gösterimini nedense yapmadılar ve iki kere kontrol ettiler bu ciddi bir şüphe bırakmadı değil. Umarız böyle büyük bir hatayı bize karşı yapmamışlardır. İlk golden sonra kendimez gelene kadar bir kontra daha yedik ama 2-0 geride iken Bakambu nihayet istediği golü buldu ama bundan sonraki kalan süre yeni bir mucizeye yetmeyecekti. Sonuçta bu maç şunu gösteriyor ki biz iki maçın da büyük bir bölümünde rakipten daha iyi idik. Onlar büyük maç tecrübesi ile kazanmasını bildiler. Biz sadece bu sene değil bundan sonra her sene de bir şekilde buralarda olmaya devam etmeliyiz. GALATASARAY bu seviyelerin takımı olabilecek kapasitede ve inançtadır. 

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours