GAZİANTEP 0 – 3 GALATASARAY

3 min read

Hemen hemen her hafta olduğu gibi bu hafta da Lig maçına tam konsantre olamadan çıkıyoruz. Kolay değil uzun süre sonrasında Şampiyonlar ligi’ne kaldık ve onun kuraları çekildi. Kuralar sonucunda yine bir sürü spekülasyon yine bir sürü tahmin yine bir sürü yorum yapıldı. Bu haftayı böyle geçirdik. Bu da yetmezmiş gibi Galatasaray hazır olmadığı için sorunu orta sahada gören bazı insanlarda sürekli 6-8 transferi 6-8 transferi deyip durdular. Bu da haftanın diğer konusuydu. Sonuçta Gaziantep deplasmanı her ne olursa olsun oynanması gereken bir Süper Lig maçı. Transferin son günleri yaklaştığı için yöneticilerin de Okan hocanın da muhtemelen dikkati daha çok transfer üzerine. Bakalım bu akşamki maç için nasıl bir 11 ile çıkacak nasıl bir oyun ortaya koyacağız.

GALATASARAY 2 – 1 MOLDE

Okan hoca en son oynanan Molde maçının 11’ini hiç bozmadan Gaziantep maçına başladı. İlk yarı Kerem Demirbay gittikçe takıma alıştığını gösteren işaretler verdi. Takımın genel olarak rölanti bir maç oynadığını söyleyebilirim bunda hava sıcaklığı, zemin ve hazır olmamanın da bir etkisi olabilir. Ancak buna rağmen yine de gol pozisyonları bulduk bana göre bir tanesi yarım penaltı ama Tete’ye’yapılan %100 penaltı olmak üzere hakemlerin doğrudan Galatasaray’a penaltı çalamadığı yeni bir sezona daha başlamış olduk. Hani derler ya ince ince doğradı ince ince çalışıyor diye işte hakem ilk yarıda tam olarak bize bunu yaptı. Takdir haklarını ev sahibinden yana kullandı, olmayan fauller uydurdu olmayan eller uydurdu ne yaptı etti Antep’i maçta tuttu Allah var hakem çok iyi çalıştı.

cimbom
GALATASARAY

Kilit 2. Golde

İkinci golü bulduğumuz zaman maç zaten bitecekti. Aslında takımın ikinci golü atmaya da pek niyeti yoktu nedense böyle birden bir gidelim dediler bir kere gittiler Antep açık yakalandı ve gol oldu. Ondan sonra İcrardi’nin şahsi bir penaltı almasıyla skor 3’e geldi. Oyunda çok öyle öne çıkan bir oyuncu olduğunu pek söyleyemeyeceğim sadece 3 golle 3 puan aldık. Ama burada Antep’in de yeterince etkili ve iyi bir takım olmadığını düşünürsek bu haftayı da Galatasaray idare etti diyebiliriz. Hazır olmadığımız bu günlerde haftaları kayıpsız geçmek ama asıl önemli olan sert maçların ve Şampiyonlar Ligi maçlarının olduğu zamanlara daha iyi bir futbolla girebilmek şu anda daha önemli. Biz GALATASARAY takımıyız sadece puan değil güzel futbol da bekliyoruz. Sadece ben miyim bilmiyorum ama defans oyuncularının sürekli yan pas yapmasını izlemek hiç hoş değil. Öne gidebilecek rakibi eksik yakalayabilecek iken dönüp geriye atmak ya güçsüzlük ya da ciddiyetsizlik. Unutmayın daha iki sene önce bir gol yüzünden şampiyonluk kaçmıştı. Rakibin adı sanı ne olursa olsun sürekli gol peşinde koşan bir GALATASARAY istiyoruz.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours