GALATASARAY 3 – 3 KARAGÜMRÜK

3 min read

Maça güzel başlamış iken beklenmeyen bir basit gol yemek takımım tüm kimyasını bozdu, Muslera bir tane hata yaparsa telafisi mümkün, iki kere yaparsa bir şekilde mümkün ama üç gol yenirse zor ama imkansız değil derdik. Aslında fırsat ayağımıza kadar geldi ama bu sefer de diğer büyük hata yapan Icardi şoku yaşadık. İki sağlam oyuncunun bu hatalarını taraftarlar gibi oyuncularda beklemiyor olmalılar ki bir süre kendilerine beklentiler gelemediler ve çok kıymetli zamanları kaybettik. Ama bence asıl şaşırtıcı olan antrenmanlarda herhangi bir sorunu olmayan Gommis’in son anda çıkan arızası. Aksilikler daha maçtan önce başlamış gibi görünüyor ama her şeye rağmen bir puanı kurtarmak ve bundan büyük dersler çıkarmak en büyük kazanç olacaktır diye düşünüyorum. Biz futbolun sahada oynandığını düşünüyor buna göre oynuyoruz, aklımıza başka bir şey gelmiyor. Hakemlerin çifte standardı sadece bir takımın önünü açıyor diğerini kapatırsa ortada bir sorun var demektir. Bir maç değil iki maç değil üç maç değil ortada etik olmayan uzun bir süreç var herkesin gözüne baka baka bir yola doğru gidiyorlar umarım artık sonu gelmiş olur da futbol ile şampiyon belli olur.

ALANYASPOR 1 – 4 GALATASARAY

TFF nin son seçiminden sonra işaret ile başa gelen yeni başkan ve yönetim gün geçtikçe kontrolü kaybetti ve bir kaosa doğru gidiyoruz. Hakemler ile istedikleri gibi yönlendirme yapılan bir ortam içerisinde hiç birşey yapmayarak adeta çanak tutuyorlar. Bir takım ile geçmişi olan MHK başkanını nasıl oraya getirdiler ve çıkan sansasyonlara rağmen hâlâ kıllarını kıpırdatmamaları, bütün bunların üstüne çırpındıkça daha da çukura saplanmalarını bugünkü garip açıklama ile herkese gösterdiler. Bu sistem bu düzen aynı şekilde devam etmemeli ortada bir TFF ile tamamen bağımsız bir hakem organizasyonu ile kimsenin etkisinde kalmadan idare edilecek bir organizasyon çok ta zor olmamalı. İstenirse hepsi olur ve görürüz ki kim daha iyi takım yapar kim futbolu daha iyi oynar ise o kazanır bu kadar basit.

Kalan diğer maçlar tüm takımlar için oldukça heyecanlı geçecek ve bunu hep birlikte göreceğiz. Sonunda kadar son dakikaya kadar YAŞASIN GALATASARAY.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours