ALANYASPOR 1 – 4 GALATASARAY

2 min read

Bu maç bir kere daha gösterdi ki biz kendi oyunumuzu oynadığımız sürece deplasman, uzak, yakın fark etmeden yenemeyeceğimiz bir takım yok. Çok iyi pas yapıp ister kanat ister göbek fark etmeden gol pozisyonuna giriyor rakibe top göstermiyorduk. Daha önce duran toptan gol atamaz iken o konuda da daha iyi olmaya başladık. Ama hemen belirtilmeden geçemeyeceğim şey hakemin sertliğe izin vermek ile faul olup olmadığı konusunda sıkıntılarının olduğu görüldü. Penaltı için şunu söylemek aydınlatıcı olacaktır; aynı pozisyonu biz rakip sahada yakalasak muhtemelen devam edilebilecek pozisyonda çok kolay ve inceleme bile yapmadan penaltı verdiler. Ama biz öyle net goller attık ki tartışma bir tarafa nerdeyse iki elini iki kenara açıp ben ne yapabilirim ki diyecek halleri vardı.

GALATASARAY 6 – 0 KAYSERİSPOR

İkinci yarı Icardi yerini Barış Alper’e bırakınca biz maçı bırakıp acaba neden çıktı diye maçı bırakıp onu dert edindik. Yapılan açıklama ile ağrı hissetmiş ve tedbir amaçlı oyundan alınmış olunca biraz rahatladık. Gerçi ikinci yarının başında Mertens düşerken gol atınca rakibin az olan inancı tamamen bitmişti. Onun akıl dolu tam bir on numara gol pası ile kalitesini bir kere daha gösterdi. Umarım uzayan sözleşmesi ile seneye de aynı katkıyı verir. Oyuna sonradan giren Barış, Zaniolo ve Gommis önce ben gol atayım diye düşününce rahat gol asisti olacak pozisyonları kalecinin üzerine vurup farkın açılmasını engellediler. Oyun farklı önde iken su götürür bu durum olsa da sıkışık oyunda önce garanti gol peşinde olmaları gerekirdi. Adı sanı ne olursa olsun iyi bir futbolcu nerede ne yapması gerektiğini bilen oyuncudur. Bizim olgunlaşma yaşımız biraz geç olduğundan Barış, Yunus ve Kerem gibi oyuncularımız bu konuda henüz istenilen seviyede değiller.

Biz adım adım hafta hafta üst üste koyarak yolumuza devam ediyoruz. Hemen hemen tüm rakip aktörler ile saha dışı oyunlar da dahil her yolu denemelerine rağmen bizim saha içindeki güçlü oyunumuz hepsini yenmeye yeter. Güzel oyun güzel takım güzel sonuç yürüyedur GALATASARAY.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours