TRABZON 0 – 0 GALATASARAY

2 min read

Tamam oyun olarak istenilen düzeyin çok gerisindeyiz, ama bu kısır oyun ile bile maçı kazanacak gol pozisyonu bulup tembel ve acemi vuruşlar yüzünden iki puan kaybettik. Hakemin de takdir haklarını ev sahibi takım lehine kullandığı, penaltı olması yüksek pozisyonları da VARı ile yoğu ile her zamanki gibi eş geçtiklerini belirtmek gerek. Bu arada Trabzon’da oldukça önemli oyuncunun eksik olduğunu da belirtmek gerek. Özellikle kalecileri için kritik bir maç olmasına rağmen onu zorlayacak bir şut çekmeyi maçın son saniyesinde kazanılan serbest vuruşta Anholt akıl etti ama artık çok geç kalınmıştı.

Seferovic iklim değişikliği sendromu mu yaşıyor nedendir bilinmez bir ağırlık içerisindeydi. Ben ayak hem vücut hemde Kaya topuna hamle yapmakta bu maç çok eksik kaldı. Yeterli şekilde duvar olamayıp çok top kaybı yaptı. Gerçi yanındaki iki Türk kanat geçen haftadan daha geriye düşmüşler, Mertens ise sağa sola koşmaktan yoruldu ve şut çekmektense kalabalığa girmeyi tercih etti. Biraz da alışkanlık meselesi etrafındaki oyuncuları anlamak.

ÜMRANİYE 0 – 1 GALATASARAY

Bana kalsa ikinci yarıya Kerem yerine Hamza, Yunus yerine Barış ile çıkmayı denerdim. Hem kötü oynayıp hem de oyunda kalmış olmaları üç Türk kuralı yüzünden rahat davranıyorlar. Önümüzdeki hafta ilk onbir bile başlatmamayı düşünmeli Okan hoca. Rekabet yaratılacak ortam ve oyuncu tercihleri diğer oyunculara şans verilerek oluşur. Anholt yerine Keremcan, Kerem yerine Barış, Yunus yerine Akbaba gibi.

Bu hafta bir iki transfer olmalı özellikle de gol atamamayı çözebilecek nitelikte bir futbolcu ile rekabet ortamı en kısa sürede oluşturulmalıdır. Sakat iki yeni oyuncumuzun da takıma dönmesi ile hocanın seçeneği de artacaktır. Geçmiş bitmiş maça çare de yok yapacak bir şey de. Önümüze bakalım.

http://www.galatasaray.org

+ There are no comments

Add yours