Takımın yeni oyuncular ve yeni teknik direktörü ile bir geçiş sürecinde olduğunu baştan kabul etmek lazım. Oyun yeterince akıcı ve ileriye doğru olmadığı zaman kısır bir döngü içerisine giriyor. Sağa sola yan paslar çok fazla zaman kaybına sebep oluyor. Takımın bu tip oyunu benim gibi bir çok taraftarı da memnun etmiyordur. Ancak yeni transferlerin birbiri ile oynama alışkanlığı edinmesi her geçen gün oyun kalitesini de yukarı çekecek. Bu açıdan bu takımı beklemeye değecek. Bugün takımda Seferovic’in acemilikleri ve Abdülkerim’in yine ölümcül bir hata daha yapması dikkat çekti. Hatta Nelson bile bu modaya uydu ve çok top kaybı yaptı. Orta saha biraz daha derli toplu idi sanki ama yine de zamana ihtiyaç var. Maçın böyle olmasında rakip kalecinin de ciddi payı olduğunu belirtmek lazım. Çok ciddi kurtarışlar yaptı ve o tek golü de yemese maçın adamı olacaktı.

GALATASARAY 0 – 1 GİRESUN

Okan hoca bu sefer çift forvete dönmedi ve son hamlesini de Gomis ile yaptı. Orta sahayı yeterince kontrol edemediğimiz için orayı bir eksiltmek tam bir kumar olurdu. Kerem’i oyundan alması bence bir nevi mesaj vermek içindi. Ama oyuna onun yerine alacağı oyuncu ya Barış ya da Hamza olmalı idi çünkü Emre Kılınç kontak kapatmış vaziyette devam ediyor.

Herşeye rağmen henüz takım olamamış iken kazanılan her puanın ileride çok değerli olacağını hepimiz biliyoruz. Bir kaç tane daha transfer ile her mevkide alternatifli ve derin bir kadromuz olacaktır. Yine söylüyorum bu takımı beklemeye değecek.

GALATASARAY

logo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir