GALATASARAY – ANTALYA

2 min read

MAÇTAN ÖNCE

Galatasaray bugün Antalyaspor ile oynayacak. Hafta boyunca sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla Fatih Terim’in istifa etmesini isteyenlerde var devam etmesini isteyenler de. Kimisi diyor ki o kadar transfer yaptı elde yine bir şey yok, kimisi diyor ki yine transfer yapıp kulübü zarara uğratmasın, kimisi de alayına Fatih Terim. Bir kere daha geçen sene sadece bir gol ile ki hakemlerin iptal edilen ve tarafgir kararlarla aleyhimize sağladıkları golleri de sayarsanız aslında şampiyon takımdan bir farkımız olmadığını anlarsınız. her şeye rağmen takımı şimdiye kadar yukarıda tutabilen bir teknik ekibimiz vardı. Ancak hakemlerin maç puanına doğrudan etkilediği en kötü sezonu yaşadığımızı da unutmayın. Tamam oyun olarak eksiklerimiz yok mu var. Bu bekleniyordu zaten ancak geleceğine yatırım yaptığımız bir çok oyuncuyu kötülemek ve dışlamak sadece kendimize yapılmış bir kötülükten öteye gidemez.

ADANADEMİR – GALATASARAY

Fikri hür vicdanı hür insanlar topluluğu olan Galatasaray’ın taraftarlarının farklı görüşlerde olması ve bunu dile getirmesi kadar normal bir şey olamaz. Eminim ki bütün bu fikirler içerisinden takıma fayda sağlayacak olanlarını profesyonel bir ekip tarıyor ve not alıyordur. Bize düşen takımın belirleyeceği her seçim ve yolda yanında veya arkasında olarak sürekli destek olmaktır.  

MAÇTAN SONRA

Maçın sonucundan bağımsız maç sonrası için geçerli tek cümlemi şimdiden yine yazıyorum; Bu TFF’den de bu MHK’den de bu futbol ortamından da TİKSİNİYORUM.

Maçın İlk Onbiri ve Performans Puanları;

İsmail: 7

Oğulcan: 5

Marcao: 5

Nelsson: 7

Anholt: 7

Halil: 5

Berkan: 6

Aytaç: 6

Feghouli: 5

Kerem: 8

Mustafa: 8

Fatih Terim: 7

galatasaray resmi web sitesi

cimbom
GALATASARAY

cimbom
GALATASARAY

FATİH TERİM

FORMA

logo
İLK LOGO

ali sami yen
ALİ SAMİ YEN

galatasaray
BAYRAK

cimbom
LOGO

UEFA CUP

+ There are no comments

Add yours