ADANADEMİR – GALATASARAY

2 min read

MAÇTAN ÖNCE

Galatasaray son bir kaç yıldır ayyuka çıkan sistem baskısı ve düşmanlığın pençesinde her hafta yeniden yeniden darbeler yemesine rağmen dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Artık sadece biz değil diğer taraftarlar ve yorumcular da üzerimize yapılan kasıtları kabul ettiler. Ama bizden bazıları hala sorunu başka yerlerde aramaya devam ediyor. Sanıyorlar ki sadece futbol taktiği ile ilgili olan biten her şey. Şimdiki başkanın ve önceki başkanların davranışlarından anladığımız kadarıyla tam olarak açıklayamadıkları bir şey var ve bu konuda kulüp menfaatleri için olduğunu düşünerek sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Bize düşen vardır bir bildikleri diyerek beklemek. 

GALATASARAY – BAŞAKŞEHİR

Fikri hür vicdanı hür mottosunu hem yönetici hem teknik kadro hem de oyuncularında bulunduğunundan olsa gerek, Fatih Terim yine kendi fikrini ve düşüncelerinin bir aptala anlatır gibi bir video ile tek tek isim vere vere bir viede yayını ile GSTV’den paylaştı. Şimdiye kadar bu konuda yeni bir ceza işlemine dair bir şey duymadık ama Adana Demir maçı için atanan hakemi görünce aslında mesajın alındığını ve karşı cevap verildiğini de gayet net anlıyoruz. 

MAÇTAN SONRA

Maçtan sonra yazacak tek cümlemi şimdiden yine yazıyorum; Bu TFF’den de bu MHK’den de bu futbol ortamından da TİKSİNİYORUM.

Maçın İlk Onbiri ve Performans Puanları;

İsmail: 4

Oğulcan: 4

Marcao: 5

Nelsson: 6

Ömer: 4

Taylan: 5

Berkan: 5

Cicaldao: 4

Morutan: 4

Kerem: 5

Mustafa: 5

Fatih Terim: 5

galatasaray resmi web sitesi

cimbom
GALATASARAY

cimbom
GALATASARAY

FATİH TERİM

FORMA

logo
İLK LOGO

ali sami yen
ALİ SAMİ YEN

galatasaray
BAYRAK

cimbom
LOGO

UEFA CUP

+ There are no comments

Add yours