GALATASARAY – BAŞAKŞEHİR

2 min read

MAÇTAN ÖNCE

Galatasaray taraftarı olmam ve bir çok spor branşını sevmem sebebiyle bu siteyi oluşturduğumda spora ve Galatasaray’a dair pek çok yazı yazabileceğimi düşünmüştüm. Bir süredir organize olarak devam eden, geçen hafta açık ve galiz şekilde sonuncusunu izlediğimiz hakem kararları sonrası maçtan sonra kısmını yazmak  içimden gelmemişti.

LAZIO – GALATASARAY

Bu hafta boyu Galatasaray yönetiminin adını tam koyamadıkları ama hepsinin bir şekilde takımın içinde bulunduğu duruma karşı alınacak aksiyonun ne olacağına dair karar veremeyince olanlar oldu. Ama herkesin bir şekilde başkanın kararlarına saygı duyması gerekirken, bu fikir uyuşmazlıklarını twitter üzerinden tüm Dünya ile paylaşma yarışına girdiler. Bizim takım yıllardır böyle ve biz bunu sanki ilk kez mi öğreniyoruz. Fikri hür vicdanı hür bireylerce kurulan ve şimdiye kadar da böyle insanlarca yönetildiğini düşündüğümüz Galatasaray’ın bu ince çizgiyi zaman zaman koruyamayacağını da kabul etmemiz gerekir. Başakşehir maçının bu şartlar altında nasıl oynanacağını izleyip göreceğiz ama umarım kısa zamanda sular durulur ve asıl hedefimizin olan UEFA son 16 turuna en iyi şekilde hazır oluruz.

MAÇTAN SONRA

Bu maçtan sonra yazacak tek cümlemi şimdiden yazıyorum; Bu TFF’den de bu MHK’den de bu futbol ortamından da TİKSİNİYORUM.

Maçın İlk Onbiri ve Performans Puanları;

İsmail: 5

Yedlin: 4

Marcao: 7

Nelsson: 7

Anholt: 5

Berkan: 6

Cicaldao: 5

Feghouli: 3

Morutan: 5

Kerem: 6

Diagne: 4

Fatih Terim: 5

galatasaray resmi web sitesi

cimbom
GALATASARAY

cimbom
GALATASARAY

FATİH TERİM

FORMA

logo
İLK LOGO

ali sami yen
ALİ SAMİ YEN

galatasaray
BAYRAK

cimbom
LOGO

UEFA CUP

+ There are no comments

Add yours