GALATASARAY – PSV

2 min read

İlk maçın şok skorundan sonra bugünkü rövanş maçında eminim ki tüm Galatasaray taraftarı takımından bir tepki bekliyor. Genç futbolcuların sonuna kadar savaşmalarını PSV ye sahayı dar etmelerini ve en azından tur olmasa bile bir galibiyet almalarını umuyor. Üstelik uzun zamandır ilk kez yarım kapasite de olsa gerçek seyircinin de sahada destek için mevcut bulunduğunu belirtmek gerekir.

PSV – GALATASARAY

Kuşkusuz uzun süre seyircisiz oynamaya alışan futbolcuların da tezahüratlar eşliğinde oynaması kendileri için değişik hissetirecek ve umarız ki pozitif etki yapacaktır. Fatih Terim dün yaptığı maç önü basın toplantısında 3 yıl meselesini biraz açmak zorunda kaldı çünkü bazı art niyetliler bu süreyi hedefsiz olarak taraftardan affı istenmiş gibi gösterdiler. Oysa genç ve geleceğine yatırım yapılan oyunculardan kurulu süper takımın 3 sene içerisinde oluşabileceğini bu süreçte mağlubiyetler de olabileceğini belirtmek istedi.

Oyun Aklı

İlk yarı oyununa bakınca takım çok presli ve her topa 3 kişi koşu yaparak başladılar ama rakip de pres yapınca karşılıklı top kayıplarıyla dolu kör döğüşü oldu. Ancak takımın orta sahadaki oyun beyninin bariz olarak eksik olduğu bas bas bağırıyor. Umarım yeni Romen oyuncu veya yeni başka bir transfer bu açığı kapatır.

Bu maçın skorundan çok oyuna ve tepkiye bakmamız gerektiğini söylemiştim. Oyuncular da bu hırs var ama uzun zamandır yüksek maaşlı yatan Falcao ve Fegohuli ile belki Babel de bir an evvel maaş yükünden ve yabancı sayısından çıkılmalıdır. Bunu hem Galatasaray’ın içinde olup da bilmeyen kimse yok, hatta oyuncuların kendileri de biliyor. Transferin son gününe kadar bir şekilde bunlar olacak.

Taraftar olarak olup biteni izleyeceğiz ve bekleyeceğiz. Hep destek tam destek.

galatasaray

cimbom

+ There are no comments

Add yours