İTALYA – İNGİLTERE

2 min read

Güzel bir Avrupa şampiyonasının daha son maçına geldik. Her iki takımı da kendine göre destekleyen insanlar var. Ama şu bir gerçek ki hak etmiş iki takım var karşımızda.

Futbol Bu

İngilizlerin çektiği ilk şutun daha 3. dakikada gol olması maçın çok gollü ve heyecanlı olacağını gösterdi. İlk yarı yüksek tempo ile İtalyan hakimiyetinde geçti, aslında erken gol İngiltere için pek de iyi olmadı, onları oyun düzeninden çıkardı. İkinci yarı aynı ilk yarı gibi İtalyan baskısı ile başladı. İkinci yarının ortalarında ise beklenen gol geldi ve maça denge geldi. Berabere olduktan sonra İtalya yine topa hakim ama bundan sonra İngilizler daha çok savunma yapacak ve oyun kilitlenecek gibi duruyor.

EURO 2020 ⚽

Maçın sonucu ne olursa olsun Dünya’nın en iyi futbol oynanan kıtasının en iyilerinden iki takım turnuvanın finalini oynuyor. Yaklaşık bir ay boyunca futbolseverler son yıllardaki en gollü turnuvayı izlettiler.

Bizim Takım

Bu turnuva bizim takım açısından ise tam bir teknik direktör fiyaskosu oldu. Üstelik hiç bir şey olmamış gibi futbolcuların formsuz olduğunu, neredeyse kendisi hariç herkesin de bunda payı olduğunu söyleyerek takımın başında kalacağını basın toplantısı ile ilan etti. Ülkede haksız para kazanmanın hangi seviyeye geldiğini göstermesi açısından önemli bir göstergedir Şenol Güneş’in yaptığı.

http://www.tff.org.tr

+ There are no comments

Add yours