UFO

2 min read

Bilinmeyen uçan nesnelerin İngilizce karşılığının ilk harflerinden oluşan kısaltmaya UFO deniyor. Ama bu deyim o kadar bilindik ve marka oldu ki, uzaylı dediğimiz zaman ilk akla gelen hep UFO oluyor.

İlk Temas

Yıllardır ABD hükümetinin ufolar konusunda bir şeyler bildiğini ama bunu kamuoyundan gizlediğini biliyor ama ispat edemiyorduk.  Pandeminin ilk çıktığı ve Dünya’yı kasıp kavurduğu sıralarda bu konuda bir itiraf geldi ve ufolar ile temas kurulduğunu, kayıt altına alınan görüntülerin olduğunu itiraf ettiler. Pek fazla dikkat çekmedi çünkü insanlar can derdinde idi, belki de bilerek böyle bir zamanı seçtiler.

Ufo – Drone

Diğer bazı iddialarda ise sadece UFO değil uzaylı yaratıklar ile de temas edildiği söyleniyordu. Bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı bir şeyler oldu ama ne oldu bilemiyoruz. Günümüzde geldiğimizde drone teknolojisi o kadar gelişim gösterdi ki, şimdi ufak boyutlu uçan bir nesne görsek muhtemel ilk aklımıza drone gelir. 

DRONE TEKNOLOJİSİNDE YENİ UFUKLAR

Ülkemizin insansız hava araçları konusunda son yıllarda yaptığı büyük atılım ve gelişim sayesinde, İHA ve SİHA lar neredeyse uçaklar kadar önem kazandı. Hatta hava savunma sistemlerine karşı ekili olması, insansız olması ve bir uçağa kıyasla daha az maliyetli olması sebebiyle daha avantajlı bile denilebilir. Bu konuda emeği geçen, akıl koyan, hizmet veren herkese bu vesile ile teşekkür etmek gerekir.

UFO lara karşı İHA larımız var diyorum. Kim bilir bir gün biz de UFO yakalar Dünya dışındaki varlıkların sırlarını keşfederiz. Anadolu’nun bazı yerlerinde UFO görüldüğüne, hatta insan kaçırıldığına dair iddialar olsa da her ne olursa olsun UFO gerçeği uzun yıllardır yaşadığımız en büyük gizem olup hâlâ da bu gizemi devam etmektedir. Bu sebeple özellikle kurgu bilim roman, film ve dizi sektörüne çok hizmetleri olmuştur UFO ların. Kendilerini henüz keşfedemesek te şimdiye kadar bildiğimiz bir zararını görmediğimizden UFO gelmiş hoş gelmiş diyelim.

+ There are no comments

Add yours