KAYSERİ – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

3 min read

Puan kayıpları bizi yıkamaz ve bunu rakipler ve tayfası çok iyi bildiği için, B….da’nın kovulmasından kaos malzemesi pompalamaya çalışıyorlar. Yükselen bir Kayseri karşısında net bir galibiyet aldıktan sonra bile Fatih Terim’in açıklamalarını tartışıyorlar. Hatta bazıları B…da belgeseli bile yapmışlar. Hazır adam İstanbul’dan ev almış iken canının istediği her takımda oynayabilir. Talip olacak takımlara duyurulur. Bu akşam çok net bir kaç hata yine yaptık ama Falcao’nun eski günlerini anımsatır güzel golü kilidi açtı. Hatasız maçımız olmuyor maalesef ki hoca da buna esprili olarak değindi zaten. Bundan sonraki her maçımız final. Zirvedeki takımların puanları birbirine bu kadar yakın olunca bu her takım için de geçerli tabii ki. Hakemlerin taraflı ve tutarsız kararları ve örnek hakem kararları sadece bizim maçlarda değil tüm maçlarda eşit olarak uygulanmalı. Maçlarda sadece futbol ile puanlar alınmalı, işte o zaman kimsenin gıkı çıkmaz. 

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Muslera bire bir kaldığı gol pozisyonunda yere erken yatmayan ve doğru durarak güzel bir kalecilik örneği verdi.

Puan: 8.0

Defans hattı:

Defansta her oyuncu zemine alışık olmadığından olacak tembel paslar ve zamanlama hataları ile rakibe pozisyon verdiler. Marcao’nun oyunu kurması bu kadar fazla olmamalı.

Puan: 6.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:

Orta sahada biraz daha fazla pas yapan ve oyun aklı ile oynayan bir dörtlü olunca kayıplar azaldı ama zaman zaman da orta saha çabuk geçildi. Gedson bir iki kişiyi geçiyor güzel ama devamında topu ayağından çıkarmayınca bu seferde kayıp oluyor. Zaman zaman iyi pas alışverişleri yaptı ama daha da iyi olacak.

Puan: 7.0

Hücum hattı:

Mustafa ve Falcao ile aynı anda uğraşmak zorunda kalmak rakip defansları bayağı zorlayacaktır. Birisine dikkat etseler öbürünü kaçıracaklar ve hatta sürpriz orta saha katkısı da işin kaymağı olacak.

Puan: 8.8

Fatih Terim:

Fatih hoca sanırım Emre Akbaba ne durumda diye görmek istedi. Uzun bir aradan sonra sahaya çıktı ama sanki kaldığı yerden devam ediyor gibiydi. Her oyuncunun sağlam olması, oynama arzusu ve futbol iştahı herkese kazandırır. Maç öncesi ve maç sonrası Fatih Terim’in yüzü gülüyordu. Sezon sonunda da inşallah hep beraber güleriz.

Puan: 8.0

Atanmışlar:

Hakemler için bu bölümde gördüklerimi yazmaya çalışıyorum ama hepsi birer felaket olduklarından bu bölüm çok da değişmiyor. Bir iki tane sarı kartlık pozisyonu es geçti ama bize olan kartları hiç atlamadı. Yardımcı hakemin bir taç kararına kayseri itirazı haklıydı. Bu basit hata yüzünden itiraz eden yedek kulübesindeki Uğur sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Hakemin yanlışı ona pahalıya mal oldu. 

Puan: Yok

http://www.galatasaray.org

cimbom

+ There are no comments

Add yours