MALATYA – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

2 min read

Bu maç tatsız tutsuz bir maçtı bizim açımızdan. Saha çok kötü bazı oyuncular çok kötü. Transfer haberleri hiç iç açıcı değil. Bir taraftan bu sıkışık maç programında ekstra fazla maç yapmamak için acaba elensek daha iyi olur muydu diye düşünmedim değil. Hamza hoca oynana futbolu sevmiş, kendi açılarından maçı kaleci ikramı ile yenecek iken Galatasaray’ı az daha eleyeceklerdi haklı bu konuda. Ama bir de Galatasaray’lılara sorun bakalım futbol nasıldı diye. Mutlu olan bir taraftar çıkacağını sanmıyorum sadece gitti denilen maç döndüğü için bütün kafile çok sevinmiştir. 

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Fatih aynı Fatih.

Puan: 4.0

Defans hattı:

Lyundama’nın kafası ilk kez duran topta işe yaradı. Sahanın da kötü olması her şeyi güçleştirdi orası doğru ama zaman zaman alan paylaşımında hatalar yaptılar. Emre Taşdemir yeterince ısınmadan mı girdi oyuna bilinmez bire bir depar attığı sırada sorun yaşadı umarım uzun sürmez.

Puan: 4.5

GALATASARAY – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NOTLARI

Orta saha:

Taylan hariç gerisi yalan. Emre Akbaba bu haliyle onbir oyuncusu olmamalı. Sözleşme uzatmak için ağzını açmamalı eğer bu takımın sevdalısı ise. Bir önceki maçın kahramanı sanki halı sahada oynuyor. Bu ağır sahada ayağında bu kadar top tutmak basit çalım atmaya çalışmak bencillikten başka bir şey değil.

Puan: 4.5

Hücum hattı:

Diagne için söyleyeceklerimi söyledim. Babel de bu haliyle ilk onbir oynamamalı. Kerem’in penaltı kaçırması umarım moralini bozmaz. 

Puan: 4.0

Fatih Terim:

Fatih Hoca iyice Mayıs ayında bırakabilirim dedi. Sözüm de kontratım da bitiyor dedi. Herkes hazır olsun yönetim değişikliğine. Fatih Terim’i bıraktıracak kadar bezdirmişler ve son yaklaşıyor. Galatasaray kaybedecek.

Puan: 10.0

Atanmışlar:

Rakibin faul sayısı üstelikte sert ve sarı kartlık faul sayısı fazla olmalıydı. Bu maçta VAR var mıydı yok muydu bilemedim. 

Puan: 4.0

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours