GALATASARAY – GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI NOTLARI

3 min read

Yağmurun bereketi gollere de yansıdı sanırım. Takım bu sefer rakibin puan durumundaki yerini dikkate almamasından olacak ki ciddi oynadılar ve son vuruşların da isabetli olması bu sonucu doğurdu. Bu maç Belhanda’nın gelecek kararı için iki manaya gelebilir. Ya sözleşme zamanı geldiği için kendisini göstermek istedi, ya da Galatasaray için büyük şans olabilir ki o da bu maçtan sonra bi matah sanıp 4-5 milyon bonservis vermek isteyen kulüp çıkabilir. Ben şahsen ilk taliplisine verilmesi taraftarıyım. Bir sonraki maçı beklemeden, piyasasını düşürmeden hemen verin hemen.
AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Okan için kaleye gelen şutların hepsi zor üstelik bu sefer yağmur da vardı ve buna rağmen sektirmedi. Onun için artı puan.
Puan: 7.5

Defans hattı:

Marcao kritik bir kaç hamle yapmasa gol yememek elde değildi. Donk ta o da işlerini ciddiyet ile yerine getirdiler. Emre Taşdemir en güzel maçlarından birini oynadı. Hatta Şener bile ilk kez sırıtmadı güzel bindirmeler yaptı.

Puan: 8.0

ilginizi çekebilir;

KONYA – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

Orta saha:

Taylan ve yanındakiler diye orta sahayı değerlendirmek gerekiyor. Bu sefer Arda’nın da top tutmada ve tek pasta faydası oldu. Emre Akdemir bile orta sahada idare etti bir iki iyi pası vardı. Belhanda derhal satılmalı, bu maçta yaptıklarına aldanmayın.

Puan: 8.5

Hücum hattı:

Oğulcan gün geçtikçe daha etkili oluyor, oynamak ve gol atmanın da moraliyle oyununun üstüne koyuyor. Diagne’nin ceza sahasında ilk buluşmasında golü atması onun da piyasasını kurtarırsa ilk taliplisine vermeli. Babel, Diagne ve Falcao’dan iki tanesine bu transfer döneminde veda edilmeli.

Puan: 8.2

Fatih Terim:

Maçtan önce bir sonraki maçı düşünerek ve iki kanat bekinin form düşüklüğü sebebiyle bu tercihleri yaptığını söyledi. Orta saha oynayacak tüm oyuncuları da sahaya sürdüğünü belirtti. Kadro kurmak antremana göre belirlense bile oyun zamanı oyuncunun ne hissettiğine bağlı olarak değişken olabiliyor. Transfer döneminde umarım ki doğru kararlar vererek geleceğe dönük transferler yaparız.

Puan: 8.0

Atanmışlar:

Atanmışlar için burada birşey yazamaz isem bilin ki maçı iyi yönetmiştir. Olması gerektiği gibi. Ama bu maçta ikinci yarıda bir tane yan hakemin erken ofsayt bayrağı, bir tane de kendisinin faul mu el mi bilinmez yanlış kararıyla iki golden ettiler. Emre Kılınç’a 2 maç ceza verdiren ayak temasının 10 katını Taylan’a yaptılar ve hep beraber oturup izlediler. Neden çünkü rakip zayıf 5 yemiş  ve hatta maçı utanmadan 2 dakika uzattılar. Skora göre yönetmeyi hakemlik sanıyorlar. 10 tane oyuncu değişikliği zaten 5 dakika demek sana mı düşer bu keyfiyet.

Puan: 6.0

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours