KONYA – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

3 min read

Bu maçta 1 puan bile oynanan futbolun hakkı değildi. Bu nasıl bir mahkumiyet ve çaresizlik olmalı ki daha ilk 15 dakikadan bu maçın nereye gideceği belli idi. Başta Belhanda ve Akbaba olmak üzere herkes geziniyordu. Yahu tüm kenar yönetimine ve özellikle de Fatih Terim’e soruyorum; Bu kadar mı çaresizsiniz de orta sahada dolanan o bir iki oyuncuyu 30. dakikada çıkarıp hayatının dersini vermek yerine kendiniz dahil herkese eziyet çektirdiniz? Kenarda oyuncu mu yok Allah aşkına! tüm taraftar olan olmayan herkes defoyu maçın başından beri görüyoruz da sizler neden izlediniz? 2. yarının 45. saniyesinde yenen gol de mi hiç bir şey hissettirmedi? irkilmediniz mi? Bu maç ile tamamen sınıfta kaldınız. 60. dakikaya lanet olsun! Bizim gibi izlediğiniz için, son 5 dakika kala Kerem’i oyuna aldığınız için, ilk yarıda oyuncu değiştirmediğiniz için, (hazır ara transfer dönemi açılmışken maaş yükünden kurtulmayı da geçtim) ruhumuzu yakalamak için, kalan oyunculara bir şeyler anlatmak için, o belli başlı ruhsuzlar ile derhal fesih yapıp üç kuruş para getireceğini de hesaplamayın artık…

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Okan, bir iki tane kritik top çıkarıp moral olacağına her geleni içeri aldı neredeyse. 
Puan: 3.5

Defans hattı:

Lyundama’nın gamsızlığı ve rahatlığı yetti artık. Uzun sakatlıktan sonra geriye gitti dönemiyor. Taliplisi varsa fazla beklemeden veda edilmeli onun oynadığının on katını Emin de oynar. Linens de de geri gidiş sürüyor. Kuzeyin dinamizmi yerini Türk tembelliğine bıraktı bu kadar uzun süre burada kalınca. 
Puan: 3.5

Orta saha:

Taylan hariç gerisi yalan.
Puan: 4.0

GALATASARAY – ANTALYA MAÇI NOTLARI

Hücum hattı:

Oğulcan oynadıkça iyi olacak gibi ama Kerem’in Akbaba yerine oynamamasını bir türlü anlamıyorum. Covid geçirdiği için zayıf düştü de onun için oynatmadı bilmiyorum ama ilk onbiri bu maçta almalı idi. Diagne için söyleyeceklerimi söyledim.
Puan: 4.0

Fatih Terim:

Bu maç sahadakiler kadar ve hatta onlardan daha kötü bir teknik yönetim vardı. Üstelik tribünden izleyerek daha ilk yarıdan oyuna darbe vuramadınız ya bunu ben kendime izah edemiyorum. Umarım bir gün bu 4-3 lük maçın teknik hikayesini anlatırsınız da biz de aydınlanırız hocam. 
Puan: 3.0

Atanmışlar:

Takıma kızmaktan hakemi çok takip edemedim ama bir kaç tane yanlış ofsayt bayrağı vardı. Penaltı tekrarı doğru ama yan hakeme topluca hucum eden gruptan hiç birine kart çıkarmaması acizlikti. Rakip Teknik Direktör haksız yere itiraz edip saydı durdu. Bakalım kaç maç ceza gelecek.
Puan: 4.5

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours