GALATASARAY – ANKARAGÜCÜ MAÇI NOTLARI

3 min read

Galatasaray evinde oynadığı maçlarda bile seyirci olsun ya da olmasın ağır favori değil normal favori bile olmamasına pek alışık değiliz. Tabi ki bu söylediğim oyun oynandıktan sonra çıkan görüntü. Fatih Terim bu durumu ve taraftarın hislerini zaten söyledi. Bazen de sadece 3 puan önemlidir. 

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:   

Fatih’in hata yapmasından sonra Okan da bu maçta bariz bir hata yaptı. bakalım gelecek hafta hocanın favorisi kim olacak. Aslında birbirinden pekte farklı değiller. Çoğu zaman iyiler ama her an bir gole mal olacak kötü bir hata yapma potansiyelleri var. 

Puan: 6.5

Defans hattı:   

Defansif yönünün çok çok üzerinde bir hucum kanat oyunsucu gibi oynayan Sarachi zaten tek asisti de yapan kişi idi.  Marcao bu sefer oyun kuran paslarını bir kaç kez gösterdi. Omar ise güzel gidiyor ama son vuruş isabetli vasatın altından da aşağıda, 4 e 1 gidilen herkesin gol olacak diye ayağa kalktığı pozisyonda çok aciz kaldı. Sarachi ne kadar iyi ise Omar da o kadar kötü.

Puan: 7.1

Orta saha:   

Taylan yine elinden geleni yaptı, Etebo düz bir oyuncu ve ileriye dönük derin pas denemesi bile yapmıyor. Bu maçta yaratıcı orta saha eksiği çok hissedildi ve zaten biraz da o yüzden çok pozisyon bulamadık. Ömer Bayram bir ara asist yapan bir dönem gösterdi bize hatta goller filan da attı. Hala o kısa dönemin kredisini kullanıyor ama ışık ta göremiyoruz. Ben buralarda oynayabilecek favori bir genç oyuncu bekliyorum.

Puan: 6.4

İlginizi Çekebilir;

8000 SPOR DEDİĞİN NEDİR Kİ?

Hucum hattı:   

Babel’in bu maçı beklentinin bir tık üzerinde idi. Çok fazla adam eksiltti ve hucuma iyi çıktı ama Diagne hiç ortalarda yoktu ve karşılığını bulamadı. Sonunda da gol pozisyonunda bir santrfor vuruşu yaparak ileriye dönük umut verdi. Diagne’yi de anlamak mümkün değil, bu maçta da kendini gösteremez ise başka ne zaman yapabilecek bilmiyoruz. Bonservisine verilen paranın henüz %20 sini bile kurtaramadık.

Puan: 7.4

Fatih Terim:   

Kağıt üzerinde kurduğu takım saha üzerinde yoktu. Yaratıcı oyuncu bulamıyor ve gençlerden de henüz ilk 11 çıkacak düzeye gelen yok demekki. Ama yayıncı kuruluşa verdiği röportajda taraftarın ne düşündüğünü (en azından benim içimden geçeni) okudu resmen. Bu yüzden ona güveniyoruz ve bu takımın her şeyidir. 

Puan: 10.0

Atanmışlar:   

Bazı kararları tereddüt içinde verdi ve kararsız kalması oyuncularda da haklı itirazlara sebep oldu. Geçen hafta Falcao’ya gösterilen ilk sarı kartın aynısı bu maçta da gösterildi. bu bakalım hep böyle mi gidecek. Ömer Bayramın bir şutu defansın açılan dirseğine çarparak kornere gitti ve yayıncı kuruluş sadece 1 kere gösterdi. Var gerçek olsa oyunu başlatmaz bir inceleme yaptırırdı. 

Puan: 6.1

Resmi sitemiz;

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours