ALANYA 0-4 GALATASARAY

3 min read

Yerel seçimler ve Ramazan Bayramı ile birlikte oynanamamış bir süper kupa maçı da eklenince neredeyse bir milli ara kadar maç yapmamışız gibi hissediliyor. Alanya – Galatasaray maçı hem deplasman hem de rakibin puan sıralamasında rahat konumda olmasından dolayı oldukça zor geçmesi beklenen bir maç. Uzun aralardan sonra hiç iyi oynayamıyor bir türlü maçın havasına giremiyoruz. Umarım bu maç böyle olmaz. Üstelik rakip takımın hemen hemen her maç skandal kararlarla yarışta tutulduğunu da görünce oyuncuların bu ortama güvenleri de şevkleri de kalmıyor. Ama gerek teknik ekip gerekse taraftarların inancı ve desteği takımı bir tık öne itebiliyor. Hava limaında yapılan ateşli fişekli karşılamalar bir nebze olsun futbolculara hırs ve heyecan kattığı da aşikar.

GALATASARAY – FB U19

Okan Buruk bu takımın ayakta kalması adına bütün mesaisini harcayıp elinden gelenin en iyisini yapıyor ama bırakın rakiplerden kendi camiamızdan bile çatlak sesler çıkmıyor değil. Bileğinin hakkı ile buralara gelmiş ve ilk senesinde şampiyon yaparak görevini yapan bir hocaya sahip çıkmaktan başka yapacak bir şey olmamalı. Bu sene her transferden istediğimiz katkıyı alamasak da mevcut kadro ile bu seviyelerde yarışın içinde kalabilmek çok kıymetli. Bakalım bu takım bize bu akşam nasıl bir maç heyecanı yaşatacak? Alanya – Galatasaray maç skoru ne olursa olsun bu heyecan hep var olacak.

ALANYA 0 – 4 GALATASARAY

İlk yarısını boşa geçirdiğimiz ve Kerem Aktürkoğlu’nu sabırla seyrettiğimiz maç, ikinci yarıda yapılan değişikliklerle oyunu rahat çevirdiğimiz bir maç haline geldi. Aslında ilk yarı biterken hangi Galatasaray taraftarına sorsanız ufukta hiç ışık görünmüyor derdi. Oyunun kilidini bir gol açacaktı ve sonrasında gelen kırmızı kart ile 3 puan artık bizimdi. Okan hocanın belli ki son zamanlardaki taktiği önce rakibin yorulmasını sağlamak sonra da gerek Ziyech gerekse Tete gibi hızlı oyuncularla sonuca gitmek istiyor. Özellikle Ziyech ile maça başlanır ve goller gelmez ise daha kritik dakikalarda bu sefer eksik kalırız endişesini hepimiz görüyoruz. Bu oyunun en kritik bölümü takımı eksik bırakmaya devam eden Kerem Aktürkoğlu. Takıma katkı veremediği gibi çok fazla top kaybı ile adeta bizi on kişi bırakıp rakibe çalışıyor. Tamam protesto edildi ve o andan bu tarafa hala kendine gelemedi. Sezon sonu gitmeyi mi düşünüyor bilemiyorum ama takıma iyi para kazandıracak bir teklif olmaz ise hiç bir yere de gidemez gibi duruyor. Zor gibi görünen Alanya deplasmanında 4 gol ve 3 puan ile birilerinin uykularını kaçırmış olmanın huzuru ile rahat bir uykuyu hak etti Galatasaray taraftarı.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours