SAMSUNSPOR 0-2 GALATASARAY

4 min read

Samsunspor – Galatasaray maçına sağa ve sol beklerimiz olmadan çıkacağız. Tabi ben bunu böyle yazıyorum ama orada o bölgelerde oynayacak oyuncularımızı Okan hoca mevcut kadro içerisinden seçecektir. Bu arada ara transfer döneminin de son günlerine geldiğimizi sosyal medyada bazı hesapların yaptığı paylaşımlar ile fark ediyoruz. Bu hesaplar ve bazı trol hesapların da gazı ile bir negatif hava yayılıyor ve bu olumsuzluk tam da karşı tarafın ekmeğine yağ sürmek oluyor. Bugüne kadar her transfer döneminde aynı şeyler yaşanıyor ama bu işi yapan profesyonellere bu güven kaybının sebebini anlayamıyorum. Bizler taraftar değil miyiz? hemen hemen her koşulda iyi günde kötü günde hep destek tam destek değil mi mottomuz? Takım şimdiye kadar öyle ya da böyle borç yapmış ve karşılığını bulamamış, bunun muhakemesi her dönem yapılır ama gelinen noktada yüklü ödemelere sahip bir banka anlaşması da önümüzde duruyor. Bu anlaşma bir taraftan da takımın gelecek 5 yılını ipotek altına almış gibi bir şey. Yanlış hatırlamıyorsam bu ödemeler Türk Lirası bazında ve her türlü bağlayıcı. Galatasaray spor kulübünün mevcut yönetimi göreve geldiğinde öncelikle bu borçtan kurtulmak ve sürdürülebilir bir takım ekonomisini oluşturmak üzere plan yapmadılar mı?. Erden Timur takımın mali kongrelerinde bu durumu açıklamıyor mu? Yapılan bu programa uygun yol almıyor muyuz? Bunları biz taraftarlar doğrudan bilemeyiz ama gerek haberciler gerekse yönetim tarafından açıklanıyor. Aslolan takımın devamlılığı sağlamak ve borcu sıfırlamaksa bu hedef belki de sportif başarının bile önünde olmalıdır. Bu arada sportif başarı ile maddi gelir de gelecektir bunu görmezden gelmiyorum ama sadece şuna dikkat çekmek isterim ki Sacha Boey transferi tek başına bu seneki Şampiyonlar Ligi getirisini bize sağlamadı mı? O zaman biz neden bunu sürekli hale getirmeyelim ki? Her sene Avrupada başarıya ulaşmak için çok yüksek paralar harcayarak takım kurmak yerine her sene bir iki tane transfer bombası yapsak herşey kolay olacak. Boey örneğini aklımızdan hiç çıkarmamalıyız.

GALATASARAY 2-1 GAZİANTEP

Bu akşam oynayacağımız Samsunspor – Galatasaray maçı ligin her maçı gibi zor geçecek. Formunu yükselten kim varsa onunla oynamalı, telaş yapmadan ama her dakikanın ve pozisyonun kıymetini bilerek oynamalıyız. Tüm oyuncularımıza ve teknik kadroya futbol şansı diliyor maçın bitiş düdüğünün keyfimizi bozmamasını diliyorum.

SAMSUNSPOR 0-2 GALATASARAY

Yahu bu kirli düzen o kadar karanlık ki tertemiz normal olarak kazanılmış bir deplasman maçı sonrasında bile insanın keyfini kaçırıyorlar. Normal olarak benim şampiyonluktan filan bahsetmem takımın ve ekibin bu ısrarının ve inancının devam ettiğinden memnun olduğumu yazmam gerekirken garip bir burukluk içerisindeyim. Kazandık diye konuşulmayacağını mı sanıyorlar. O kadar kuş beyinli olamazlar. Kime nasıl penaltı çalınmaz kime nasıl çalınır biliyorlarsa eşşek gibi de akılları vardır. Biz bu sene göstere göstere yapılan Anadolu Şike sezonu olarak isimlendirdiğim holding etkili ve TFF tasdikli ligde şampiyon olabilirsek eğer bunun kitabı da senaryosu da  yazılır filmi de çekilir. Haftalardır bariz ve galiz penaltılar verilmeyerek kazansak bile mesaj vermeye devam ediyorlar. Bu sezon kimilerine göre emeklilik ikramiyesi sanılıyorsa yanılıyor çünkü asıl olan olası devam kararı verebilecek holding sahibinden kurtulmaz sezonudur. Aklı selim insanlar azıcık düşünürse bundan tüm Türk futbolunun kurtuluşu anlamına geleceğini bilir. 

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours