KARAGÜMRÜK 0 – 2 GALATASARAY

3 min read

Bu sezon ilk kez VAR bizim için oyuna müdahele etti ama aynı VAR ofsayt olmayan ve topa dokunmayan ancak ayağını kaldıran Gomis için de müdahil oldu, ayrıca ilk golde de yine muhteşem müdahele edip içeri giren topun sırf önünde durduğu için  Emin’in faul yaptığı gerekçesiyle iptal etti. Yani VAR aslında hala aynı var ve yine aleyhimize çalıştı. Hakem Kerem’in ayak basma faulüne de kart vermedi keşke verseydi de haftaya derbi maçında Kerem sahada olamasaydı çünkü kendini geliştirememeye devam ediyor. Bu arada rakibe verilen VAR müdaheleli kırmızı kartı tartışmasız ve VAR’a gerek olmadan verebilecek kadar iyi hakemimiz zaten yok o yüzden fazla da beklememek lazım buna da şükür.

Otuzuncu dakikadan itibaren on kişilik rakibe karşı oynadığımız oyunu değerlendirmek ve kıyas yapmak biraz ölçüsüz olur. Ancak rakip kaleciyi haftanın en iyi performansını sergileyecek kadar üzerine üzerine topu vurma konusunda çok maharetliydik bu akşam. Kimileri diyecek ki kaleci günündeydi diye ama ben katılmıyorum çünkü olan şu ki bizim forvette her kim kaleye vurursa vursun yine bitiricilikten yoksun ve acemilikte bir numaraydık. attığımız iki golde de kaleci kontrpiyede kaldı da o yüzden golü yedi yoksa yine biz çok temiz bir gol vuruşu maç boyunca yapamadık.

GALATASARAY 2 – 2 ALANYA

Okan hoca Mata değişikliğini ve oyuna müdaheleyi devre arasında ya da en geç 60. dakikada yapmalıydı. Uzun süre tek forvet oynadık ve Mertens de sürekli kaçırmaya devam ediyor zaten. Haftaya oynanacak derbi bence beklenen kadar sıkıntılı olmayacak bize. Benim tek beklentim son vuruşların bir şekilde iyileştirilmesi gerektiği, antremanlarda mı olur maçtan önce sahaya daha fazla alışsınlar diye NEF Stadyumunda mı olur nerede olur bilmem ama maç boyu 30 tane şut çekip gol atamamaktansa iki üç tane çekelim onlarda gol olsun. 

Geçen yazılarımda da sıklıkla söylediğim gibi bu takımın biraz daha fazla maç yapmaya ve birlikte olmaya ihtiyacı var. Her maçta bir çeşit hakem kurbanı olmaya ve aleyhimize her türlü kararlar vermeye devam etseler de biz tertemiz ve düşmanlarımızın ağzını açık bırakacak goller atmaya devam etmeliyiz.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours