GALATASARAY 2 – 1 GAZİANTEP

3 min read

Bu Yaşar kemal Uğurlu denen zat hakem filan değildir. Sadece bu maç için söylemiyorum geçmişte yaptıkları ile beraber bu maçta takımı eksik bırakmakla üzerine tüy dikmiştir. Abdülkerime ilk sarı kartı göstererek ikinci için fırsat kollayacağını daha o zaman belli etti. Rakip sahtekar oyuncunun başına bir darbe gelmemesine rağmen sanki kafası kopmuş gibi davranınca hem kendini yaktı hem de hakem denilen zatın kötü niyetini ortaya çıkardı. İşin garibi ikinci sarı kart  gibi oyuncuyu ihraç eden kararın %100 kesin olması gerektiği söylenir ya, e peki o zaman neden VAR devreye girmez de bu bariz yanlışlığı düzeltmez? böyle saçma protokol mü olur? Galatasaray takımı bu sene ki en iyi maçını oynuyordu ve bunu bir kişi eksik olsalar da yine yaptılar. Hakem zannettiğimiz zatın yanlı ve art niyetli kararlarına rağmen hak ettikleri şekilde üç puanı almasını bildiler. Bu takım eksik oynamayı da bu maç ile test etmiş oldu.

TRABZON 0 – 0 GALATASARAY

Daha İyiye

Biz bu maçta bir adım daha ileriye gittik, daha çok koştuk, daha çok rakip ceza sahasına girdik daha çok kaçırdık ama bitirici golcü eksikliği devam ediyor. Bu maç takım içerisinde bazı yerlere alternatif oyuncular da bulduk. Bir kere Emin bayram her zaman oynayabilir, özellikle de evimizde baskı kurduğumuz maçlarda. Barış Alper de her halikarda iki kanat için maç eksiğini gidermeli, sadece antreman topçusu olmadığını ispatlamalıdır. Okan hocanın da buna fırsat verip ilk onbirde yer vermesi gerekir. Yeni transferimiz son vuruşlarda iyi ise kanat için de sürpriz bir isim gelirse takım gerçekten daha iyi olacak demektir.

Sadece Futbol

İyi bir takım olabilmek için aynı ekibin çok fazla maç yapması gerekir. biz daha bu maç adedinini onda birini bile oynamadık. Yarım devreyi ilk üçte kapatabilirsek ikinci devrenin yıldızı bu takım olacak. Yeter ki yöneteneler adil olsun, tarafsız ve aleni düşmanlık yapmasın sadece futbol konuşalım raiplerimizle sahada kapışalım. Sezon başından beri her maçta skandal bir hatalar zinciri devam ediyor. TFF başkanı algoritma filan diyor ama durum hiç öyle görünmüyor, nasıl bir algoritmadır ki bu sürekli problemli ve kötü hakemleri maçlarımıza atıyor. Yeter artık hakemlerin takım seçmeleri yayıncı kuruluşun pozisyon seçmeleri. Delikanlı iseler sahada top oynayarak yarışalım sadece futbol izleyelim çok mu istiyoruz?

galatasaray.org

+ There are no comments

Add yours