ANTALYA 0 – 1 GALATASARAY

2 min read

Sezonu ilk maçı hem deplasmanda hem de ligin en zorlu ve en iyi yönetilen takımlarından biri olan Anlatya karşısında idi. Uzun süren transfer çalışmaları son zamanlarda olduğu gibi yine sezona yetişmediğinden çoğunlukla geçen seneki kadro ile çıkıyorduk maça. Futbolu takip eden kime sorsanız bu maçın nasıl biteceğini veya kimin favori olduğunu söyleyemezdi. Bütün bunlar yetmezmiş gibi sağ kanatta iki sakat birden verince gözden çıkarılan Boey apar topar takıma dahil ediliyor ve üstelik ilk onbirde başlıyordu. Okan Buruk’un bu tercihi kafalarda soru işareti oluşturmuyor değildi. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna giren Midtsjö gösterdi ki nerede ve ne zaman nasıl durulacağını ve gol pasının nasıl verilmesi gerektiğini Kerem’e, Yunus’a, Emre’ye ve Berkan’a göstermiş oldu. Bne yardımcı koç olsam bu pozisyonu diğer tüm oyunculara tek tek izlettirir her gece yatmadan önce gösterirdim. Avrupa altyapısının bu oyunda sonuca nasıl gideceğini daha A takıma girmeden öğrettiklerinden eminim.

YENİ FUTBOL SEZONU

Emre Kılınç maalesef hiç ışık vermiyor, Berkan ve Taylan tek başına sonradan müdahale etmek için kadroda yer bulabilir ama yeni oyuncuların fersah fersah üst seviye oldukları da çok açık. Daha hazırda alınmış üç oyuncunun da bu takımda olacağı düşünülürse iyi yolda olduğumuz görünüyor. Belli ki bir iki transfer daha gerçekleşecek ve iyi bir takım olacağız.

Bu sene hiç hakem konuşmayacağım çünkü hiç bir şekilde güven vermeyip çifte standartlarla yönetmeye devam ediyorlar. Federasyon her ne kadar daha ortada ve eşit davranabileceği işaretlerini verse de geçen senelerdeki aynı hakemlere yine mecburuz sonuçta.

Daha tüm takım hazır olmadan zor bir maçta penaltı kurtararak ve tek gole 3 puan almak ileride ihtiyaç duyulan krediler için gerekli olacaktı. Bu moralle ve yeni transferlerle önümüzdeki hafta kendi sahamızda güzel bir futbol gecesi yaşatırsak bu sezon nasıl başlarsa öyle gider umarım.

GALATASARAY

+ There are no comments

Add yours