GALATASARAY – GİRESUN

3 min read

MAÇTAN ÖNCE

Koca bir ilk yarı sonrasında ara transfer bile açılmadan ilk haftayı bugün oynuyoruz. Bu kısa arada futbol adına bir şeyler pek değişmese de covid-19 omricon vakası öyle bir patladı ki önce basketbol, voleybol ve futbol branşlarında takımında dörder beşer tane pozitif vaka olmayanı yok gibi. Aslında sezon başlarken de pandemi şartlarına göre kurallar belirlenmiş, maçlar ne zaman oynananacak ne zaman ertelenecek belirlenmiş olması gerekirken bu konuda da federasyon yine çuvallayacak gibi duruyor. Bu arada kart cezalıları ve Afrika Uluslar kupasına da oyuncu gönderince ilk haftaya tam 11 oyuncu eksik olarak başlıyoruz. Bu bir taraftan forma bekleyen yıldız adayı genç oyuncuların için fırsat kapısı da olabilir yeter ki Fatih Terim oynama zamanlarının geldiğini düşünsün. Uzun süredir takımda olan Atalay, veya en yeni aday Bartuğ’dan birisini ilk onbir oynamasını ben isterim şahsen.

GALATASARAY – DENİZLİ

Bu kısa devre arasında bir diğer önemli olay da yönetimde yaşanan idare krizi ve bunu fırsat bilip Fatih Terim’in gönderilmesi ya da istifasını bekleyen fırsatçıların işbaşı yapması. Oysa balık hafızalı insanlar ne çabuk unutuyor bu gençleşme sırasında bir sürü sancılar çekileceği ama asıl meyvenin en az 3 sene içerisinde alınacağı hedefi bizzat Fatih Terim tarafından yönetimle birlikte üzerine basa basa söylenmedi mi? Bir kere bizim takımın kültürü sezon ortasına değişikliği çok olağandışı durumlar haricinde yapmadığını çok iyi biliyoruz. hele ki bu bir kulüp efsanesi ise durum daha da büyük zorluklar içerir. Ama benim bildiğim bırakın Türkiye ligini UEFA kupasında son onaltı fırsatı kapıda beklerken orasını bir denemeden ve yapılabilirse ara transfer ile neden olmasın diyordur hoca. Sezon sonunda duruma bakıp kararını verecektir diye düşünüyorum.

FATİH TERİM

MAÇTAN SONRA

Bugün hakemler için beyaz sayfa temennisi yayınladı resmi site ama ben tam tersine daha da galiz ve şeytanca davranacaklarını düşünüyorum. Bu yüzden yine tekrar ediyorum ki bu TFF’den de bu MHK’den de bu futbol ortamından da TİKSİNMEYE devam edeceğim.

Maçın İlk Onbiri ve Performans Puanları;

İsmail: 

Yedlin: 

Işık Kaan: 

Nelsson: 

Ömer: 

Berkan: 

Morutan: 

Cicaldau: 

Aytaç: 

Oğulcan :

Halil: 

Fatih Terim: 

galatasaray resmi web sitesi

cimbom
GALATASARAY

cimbom
GALATASARAY

FATİH TERİM

FORMA

logo
İLK LOGO

ali sami yen
ALİ SAMİ YEN

galatasaray
BAYRAK

cimbom
LOGO

UEFA CUP

+ There are no comments

Add yours