GALATASARAY – MALATYA MAÇI NOTLARI

2 min read

Bu akşam son dakikaya kadar çok da ciddi pozisyonlar bulmamıza rağmen rakip kalecinin gününde olması sebebiyle gol averajını yakalayamadık. Sezon boyunca yapılan hakem hataları, çifte standartlı hakem kararları, disiplin kurulu kararları, hatalı VAR kararları ve saha dışı entrikalarına rağmen direne direne son nefesimize kadar savaşmış GALATASARAY takımını tebrik ediyorum.

Maçın sonlarına doğru ceza sahasında savunma oyuncusunun kolundan sıyırarak devam eden pozisyonun aynısına bir önceki hafta Babel’in attığı golde el ile oynama kararı verilmişti. O sayılmayan golün önemini ve 7-0 lık maçta Hatay savunma oyuncusunun sözleşme feshine kadar giden olaylarını gündeme bile getirmeyecek kokuşmuş düzenin bir daha tekrarlanmamasını umuyorum. Sezon başı sezon ortası ya da sezon sonu değil tüm maçlarda tam adalet, tam eşitlik ve tam doğru kararlar ile futbol yönetilmelidir. 

Malatya kalecisi ve Adem Büyük şaibe arayanlara inat ne kadar temizlerse Hatay’ın malum defans oyuncusu, Alanya’nın malum kalecisi ve farkına varamadığımız tüm kirli insanlar, kirlerinde boğulsunlar.

Diğer taraftan bunca probleme ve haksızlığa maruz bırakılan takımı idari ve hukuki anlamda savunamayan yönetimden kurtulmak adına bu senenin tek artısı da bu olmuştur. 

 

Son hafta da söylüyorum bu devran hep böyle gitmeyecek. 

“Hata yaparsak biz yaparız ve biz yeniliriz bu da futbolda var ama tarihin en tutarsız hakem kararları bize karşı bir sezona sığdı ve bu çok normalmiş gibi yapan tüm yüzsüzleri tarih yazacak.” Bizim maçlarımızı Fatih Terim Kazandırır da Fatih Terim kaybettirir de! Futbol, hakemlerin ciddi olarak etkilediği uzun bir maraton ve ne kadar iyi oynadığınıza değil sezon sonu nerede olduğunuza bakılıyor. Bu sezon her şeye rağmen bizim elimizden zorla alınmıştır.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:
Muslera
Puan: 10.0

Defans hattı:
Sarachi Donk Marcao Yeldlin
Puan: 10.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:
Emre A. Gedson Onyekuru Taylan
Puan: 10.0

Hücum hattı:
Halil Babel
Puan: 10.0

Fatih Terim:
Puan: 10.0

Atanmışlar:
Puan: Yok

http://www.galatasaray.org

+ There are no comments

Add yours