çorbayemek

Yemek ve içmek yaşamsal ihtiyaçlarımız olup her gün farklı şekillerde de olsa tekrar tekrar yiyoruz içiyoruz. Tabi ki burada tıka basa yemekten, har vurup harman savurmaktan veya çöpe giden artıklardan bahsetmiyorum. Asgari var olandan en iyisini yapabilmektir en güzeli.

yemek 

 

En lezzetli

Belki de bu sebepten olmalı ki yemeklerin güzel kokusu, iştah açıcı görseli veya lezzeti hepimizin ilgisini çekiyor. Özellikle televizyonda, sosyal medyada, youtube da, dijital platformlarda yemek peşinde pek çok insan çıktı ortaya. Gurme olmak için bu işin mutfağından mı gelmek gerekir, yoksa sadece koku ve tatları iyi bilmek yeterli olur mu bilmiyorum ama herkesin bir beğeni kıstası var.

YEMEK VE ÖTESİ

En Gurme

Hepimizin bildiği ünlü aşçılar ve onların yaptığı bazı programlardan başka son zamanların favori programı “Gastronomi Maceraları” ile Ayhan Sicimoğlu. Çok yönlü bir kişilik olduğu hem konserlerinden, hem genel kültüründen hem de yemek bilgisinden belli oluyor. Üstelik programı çok doğal ve seyirciyi ile bağlantısı çok samimi olduğundan programın başlaması ile bitmesi bir oluyor. Hastasıyız derken hepimizi kendisine uyar oğlu yaptı.

yemek

 

En Heyecanlı

TV8 kanalı kim ne derse desin uzun zamandır sınıfında rakipsiz. Bu kanal yokken birbirinin kopyası kanalların aynı tip programlar ile aynı saatlerde yaptıklarından seçmek zorunda kalıyorduk. Haberler yada spor programları da birbirinin benzeri ve hatta aynı haberleri vermekten başka bir özellikleri yoktu. TV8 sadece eğlence kanalı olduğunu deklare ederek farklı olduğunu göstermişti. Sonra Netflix girdi hayatımıza ve gerçek manada seçme, durdurma, ileri geri sarma ve kaldığın yerden devam etmek gibi birçok özellik ile tanıştık. Ve çok yakın zamanda Exxen ismi ile platform piyasasında da izlemeye başlayacağız bakalım kendine nasıl bir yer bulacak.

Günlük hayatın keşmekeşesinden sonra evde iken biraz da olsa uzaklaşmanın yolu eğlenceli bir şeyler yapmak veya izlemek olsa gerek. Dünyadaki diğer örneklerinin aynı şartlarını mı yaşıyor bilmiyorum ama Masterchef yemek yarışması son yıllardaki en dikkat çekici yapımlardan biri oldu. Aslında iyi ve kötü yanlarını içeren bir yazım da olacak ama yemek hepimiz için vazgeçilmez iken bu konuda yarışmanın da bir o kadar cazibe yarattığı kesin.

http://www.yemek.com 

yemek

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir