SİVAS – GALATASARAY MAÇI NOTLARI

3 min read

3 Puanının 3 puandan fazlası olduğu bir Sivas – Galatasaray maçı idi. Golcülerimizde de sorunlar yaşadığımız bir haftadan çok aşırı kazançlarla çıktık. Tüm Sivas takımı doğrudan penaltıya şartlanmış ve yedek kulübesi dahil hepsi hakemin üzerine oynadılar. Maç sonrası Rıza Çalımbay da aynı senaryonun kapanış perdesini oynadı. Maçta oynanan oyunu kaybetmiş suçlu arıyordu.

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:   

Okan nasıl bir kaleci olduğunu hala anlayamıyoruz. aslında maçı o kazandırdı denilebilir. Feguli karşı karşıya kaçırdığında eyvah dedim, atamayana atarlar. Yediği gol nasıl inanılmaz ise peşinden çıkardığı iki pozisyon da o kadar acayipti.  

Puan: 8.3

Defans hattı:   

Bu gün hatasız oynayan Lyundama idi. Marcao’nun yine sol ayağını güzel kullandı ve ileriye hızlıca taşıdı kimse fark etmeden. Penaltı yapmaya müsait bir vücut hareketi yapıyor ve bazen de aşırıya kaçınca penaltı kaçınılmaz. Taşdemir ise gençliğin verdiği enerji ile çok koştu, umarım kaslarını aşırı zorlamamıştır. özellikle de aşil tendonuna gelen basma ile ürküttü bizleri, neyseki bir şey olmadı.

Puan: 7.5

Orta saha:   

Taylan bir iki pas hatası dışında sene başındaki formuna yakın idi. Emre Kılınç biraz fazla top kaybediyor. B isimli arkadaş ise arada bir iyi skora katkı yaptığı maçlardan birini oynadı. Ama yine de atak başlatan kritik pas kayıpları yaptı.

İlginizi Çekebilir;

GALATASARAY – ANKARAGÜCÜ MAÇI NOTLARI

Hucum hattı:   

Babel’de hala yolunda gitmeyen bir şeyler var. Kontratak topunun kesinlikle en son onun ayağına değmesi lazım. Erzurum maçındaki gibi vuruş ile gol olsun ya da olmasın. Bir tane kontra yakaladık ve topu önüne atıp koşmadığı için rakip savunma gibi bitirdi atağımızı. Bugünkü maçın adamı Arda Turan idi. Bu maç çıkışa geçtiği maç oldu ve umarım artırarak devam eder.

Puan: 7.0

Fatih Terim:   

Çıkardığı kadroya söylecek bir şeyim yok. Gençler hala hazır değil demekki. Bu sefer bir kaç maçtır oluyor bu oyuna çok geç müdahale ediyor gibi. Şimdi milli maç arası var ve toparlanma zamanı hem gençler hem de hoca için.

Puan: 8.4

Atanmışlar:   

Penaltıyı keşke VAR a gitmeden önce verebilseydi. Kartlarını genelde itirazlar için kullandı. İkinci sarıyı çıkarmamak için çaba sarfetti. Emre Kılınç sanırım bariz gol şansında değildi ya da öyleydi emin olamadım. Sivas yedek kulübesine ikaz bile yapmadı. 

Puan: 6.3

Resmi sitemiz;

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours