ANTALYA 0-3 GALATASARAY

Maçtan Önce

Milli maç arasından nihayet çıkıyoruz. Hafta boyunca her akşam ayrı bir televizyona çıkıp algı operasyonu yapan, yalan yanlış iddiaları tartışmak ile geçerken, çok değil bir iki hafta önce kendi sahalarında rezil olmuş farklı mağlubiyetten hakem sayesinde kurtulmuş bir takımın normal şartlarda susup işine bakması gerekir. Oysa hepimiz biliyoruz ki gerek spor medyasında gerekse sosyal medyada trol dediğimiz paralı kuklalar açıktan ya da gizliden bir şekilde Galatasaray üzerine, Okan Buruk üzerine, Muslera, İcardi gibi oyuncular üzerine sinsi ve alçakça sorun çıkarılıp  güya engel olmaya çalışıyorlar. Bu büyük oyunun farkında olmayan bazı Galatasaray taraftarı da buna bilmeyerek destek oluyor. Galatasaray sevgisi tüm kırgınlıkları yenebilecek kadar derin ve sağlamdır. Umarım bir gün bunun herkes farkına varır.

DOLANDIRICILIK

Maçtan Sonra

Bence bu akşam net bir deplasman şovu ve daha net bir hakem rezaleti izledik. İcardi ve Osimhen şovundan önce hakemin maça çıkarken kafasında en az üç tane kart verip lehine penaltı vermeyeceğim diye kurgulanıp çıktığına yemin edebilirim ama ispat edemem. Bu hakem sadece bir takımın değil hiç bir takımın maçını yönetmesin çünkü öyle bir fıtratı yok. Tetikçi olduğu tamamen yönlendirildiği o kadar açık ki umarım bu gece yönetim bu skandalı atlamaz. Bugün atlarsak daha sonra yine katledecek bunu yazın bir yere.

Okan hoca klasik oyun tipinde tek forver ve İcardi ile başladı ve istediğini aldı. Özellikle Sallai bu maçta iyi bir transfer olduğunu enerjisi, akıllı pasları ve profesyonelliği ile göstermiştir. sağ ayak içi ile vurduğu topun gol olmaması onun adına büyük talihsizlikti. İcardi küstü diyenler, oynamıyor diyenler çok erken konuştuklarının herhalde farkına varmışlardır. Geçen iki sene Kerem Aktürkoğlu ile yakaladıklarını bu sene de Yunus ile yapacak bu belli, sadece biraz daha beraber oynamaya ihtiyacı var. Osimhen’i nasıl anlatsak ki her şeyi ile topçu olduğunu üstelik işin şov tarafını da bildiğini herkese gösterdi. Bu kadar yüksek noktadan rövaşatayı ancak İbrahimoviç ayarında oyuncular yapabilir. O da bizim oyuncumuz ve bu senenin aklıda kalan hatırası şimdiden olacak gibi.  Jakobs’un sakatlığı umarım çok sürmez ama bu durumda Jelert için sol kanatta oynama şansı olabilir mi diye düşündüm açıkçası. Ziyech’in gördüğü bir sarı kart var ve bakalım bunun nasıl bir izahı olacak. Bu arada deplasmanda seri kazanma rekorunna da sahip olmuşuz ama en güzeli inşallah sene sonunda hak edeceğimiz gerçek 5. yıldız olur.

http://www.galatasaray.org

 

logo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir