GALATASARAY – EYÜP

Her yiğidin yoğurt yemesi farklı olur derler. Her teknik direktörün de takımı idare ediş biçimi farklıdır. Anladığım kadarıyla Okan Buruk onların kalplerini kazanmaya, sonunda kadar güvenmeye, onlardan da sahada sonunda kadar her şeylerini vermeye ikna etmiş olacak ki iki gün antrenman yapmak yerine iki gün kafa dinlemenin daha motive edici olduğuna karar vermiş. Kimi insanlar Rize deplasmanı sonrası takıma verilen izni fazla bulup bunun yanlış olduğuna dair paylaşımlar yaptılar. Öyle ya da böyle sezonun nasıl geçtiğinden çok nasıl bittiği önemli, son üç yıldır olduğu gibi şampiyon olunca kimse futbolcuların kaç gün izin yaptığının lafını bile etmez. O yüzden bu akşam oynanacak olan maçı kazanacaklarına sonunda kadar inanan onbir Galatasaray’lı futbolcu bize yeter.

Ara transfer döneminde takıma katılan Boey dışındaki diğer oyuncuların taraftarlar ile dolu Rams Parka ilk kez çıkacaklarını bilmek hem onlar hem de bizler için büyük bir heyecan olacak. Açıkçası onlar bizi biz onları merak ediyoruz. Onlarla ilgili ilk izlenimleri antrenmanları takip eden muhabirler almışlardır ama bu genç insanların bu takımda kendilerini geliştirip hem takıma hem de kendi geleceklerine etki edeceklerini umarım. Hız, yetenek, akıl, teknik, taktik ve kendine güvenen genç bir futbolcunun yıldız olma potansiyeli sizce de heyecan verici değil mi? Boey’i saymazsak iki tanesi bile tutsa benim için yeterli. Bakalım bu oyunculardan ilk öne hangisi çıkacak ve kendisini gösterme fırsatı bulacak.

Bu maça çıkarken Juventus maçı için ufak da olsa bir rotasyon bekleniyor Okan Buruk’tan. Bir de takımın bu maçı erken koparıp aktif dinleme ve oyuncu değişiklikleri yapması da önemli. Bu hem psikolojik hem de fizik olarak bir sonraki maça daha iyi durumda çıkmamıza sebep olacaktır. Bakalım bu maç için planlamalar tutacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir