RIGAS SKOLA 2-2 GALATASARAY

MAÇ ÖNÜ:

Galatasaray ne zaman iyi oldu, iyi oynuyor ve özellikle de malum takımı yeniyor, işte o zaman bir yapay gündem, kavga, suçlama ve adi bir şımarıklık başlıyor. Türkiye futbol tarihinde görülmemiş bir displin sevkleri de ne hikmetse bu sırada yaşanıyor.  Siz hiç bir önceki hafta oynanan karşılaşmada olan biten şeyleri bir sonraki hafta maçından sonra muhtemelen bazı kişi ve kurumların telkinleriyle disipline sevk edildiğini hiç görmüş müydünüz. Bu nasıl bir acziyettir ki bir kaç haftadır bir oyuncunun taktığı şapka şimdi suç unsuru oldu. Ya da bir teknik direktörün verilen karar hakkındaki serzenişleri dışarıdan alınan video çekimiyle tehdit olarak algılandı. Siz nasıl bir şeytanlık peşindesiniz ki sizi temsil eden hakeminizi canlı yayında sahanın ortasında parmağını da kullanarak tehdit eden oyuncuyu bile görmezden gelebiliyorken, yine canlı yayında kameramanın önüne laptop konularak protesto edilen hakem kararlarına karşı  görmezden gelebiliyorsunuz.  Daha bir hafta önce kendi sahasında tarihi bir fark yemekten hakemin yine Dünya’da bir örneği olmayan uydurma penaltısıyla kurtulan takımın hülle city takımına sahip yöneticisi çıkıp basın toplantısı ile gündemi saptırıp algı yaratma operasyonunu herkesin gözü önünde yapabiliyor. Bu sadece kendi taraftarlarına yapabilecekleri sadece onların inanabilecekleri kuyruklu hikayelerden başka bir şey değil. Geçmişi şüphelerle dolu, tescilli ve zenginliğinin kaynağını açıklayamayan bu yönetici önce kendi işlerine bir baksın, aynı anda iki takımda nasıl idareci olabiliyor onu bir çözsün de ondan sonra muhatab alınır mı alınmaz mı bakarız. Ben Galatasaray kulübünün yerinde olsam onu ciddiye almam.

FB – GALATASARAY

Bugün ilk kez Avrupa ligi deplasman maçına çıkıyoruz ve ne taraftartlar ne de yönetim bu maçın havasına giremedik. Letonya şampiyonu olan RIGAS SKOLA takımı bakalım bize rakip olabilecek mi? Bunu söylerken küçümsemek maksadı ile değil oyun ve kadro anlamında söylüyorum çünkü bu sunni gündem umarım teknik heyet ve oyuncuları bu maçta etkilemez. Normal şartlarda aynı teraziye bile gelecek takımlar değiliz. Maçtan sonra çıkan onbiri, oyunu ve sonucu bakalım nasıl değerlendireceğim.

MAÇ SONU:

Bu takım aktif dinlenme filan yapamaz. Bu maçın kaybedilen 2 puanı ve olası 3 averajını çok ararız. Deplasmanda  alınan 1 puan iyidir de o takım bu takım değildir be arkadaşım. Hem Okan Buruk hem yardımcıları hemde oyuncular hala ne bekliyorsunuz? Bu kadar laubalilik ile nereye kadar? Unutmayın Kadıköyde 3-1 kazandığınız maç sizi kurtarmaz. Kendinize gelin, rotasyonmuş, sahaymış, havaymış, hakemmiş her şeyi bırakın ve futbol oynayın…

GALATASARAY 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir