ADANADEMİR 1-5 GALATASARAY

Şampiyonlar ligi playoff ayağında elendikten sonra ligteki ilk maçımızın Adana deplasmanında olması olası bir kötü sonuç halinde güven krizini daha da derinleştirir mi diye düşünmeden edemiyoruk. Aslında iskeleti olan bir takım olmamıza rağmen yapılacak bir kaç nokta transfer ile daha sağlam bir takım olma beklentimizi şimdiye kadar olan ama bir türlü inanmak istemediğimiz yönetimdeki iç çatışma ve egolar yüzünden gerçekleşmiyordu. Üzerine Okan hocanın oyuncu tercihleri Zaha ve Ziyech gibi Dünya markalarından yeterli katkı ve aidiyet alamamız da kara bulutları üzerimize çekmişti. Adanademir 1-5 Galatasaray skoru bütün bunların üzerine biraz nefes alma fırsatı tanıdı tüm camiaya. Bütün bunlar olurken yönetim bu sefer UEFA kupası gruplarına göre transfer tercihlerini yenilemiş son güne kadar fırsat transferleri dahil çalışıyorlarmış. Yalnız bu transfer çalışmalarında bir takım garip durumlar sıklıkla yaşanmaya başladı ve kimse bunlar neden oluyor diye kafa yormuyor. Sanıyorlar ki ilgilendiğimiz oyuncuların diğer kulüplerin de listesine girmesi çok normal. Ortada açık açık köstebek var hatta bırakın bunu sırf transfer haberi vermek için haber sızdırlan muhabirler bile aslında iyilik yapmıyorlar ama bunun farkında değiller. Bir oyuncuyu bir çok kulüp ister ama o tercihini yapar ve konu kapanır. Ama şimdilerde bu böyle olmuyor özellikle menejerlerin ayak oyunları sosyal medya ve rakip takımın ayartıcı teklifleri işin çılkını çıkardı. Bir transfer açıklandığında ilk kez adını duyuyorsak işte o gerçek bir transferdir ve böyle yapılmalıdır. Bunu yıllardır futbolun içinde olan kulüp yöneticileri bilmiyor mu?

GALATASARAY 0-1 YOUNG BOYS

Adanademir maçı stoper konusunda eğer satış yapmamış isek yeni ve pahalı bir transfere ihtiyacımız olmadığını göstermiştir. Sol bek ve sekiz numara daha elzem gibi duruyorsa da takım içinde mevki paylaşımı ve kadro teknik ekibin elinde bakalım nasıl bir kadro şekillenecek. Barış ile Kerem iki kanat ve hızlı oyuncu olarak defanstan atılan uzun pasların ne kadar önemli olduğunu, koridor açarken İcardinin ters koşusunun ne kadar kıymetli olduğunu hepimize gösterdi. Lig maçları genel olarak bazı takımlar açısından aldatıcı olabiliyor. Avrupa mesaisi ay sonuna doğru başlayacak ve biz gerçek gücümüzü ancak o zaman test edebileceğiz. Takımın güveni kendine gelecek biz yine en iyi futbolu oynayarak 5. yıldızın peşinde koşmaya devam edeceğiz. O gitmiş bu gitmiş şu gelmiş umurumuzda değil bize sahada terinin son damlasına kadar mücadele edecek 11 aslan yeter.

Son olarak şunu bir kez daha bbelirtmeliyim ki Erden Timur bu yönetimin en önemli mihenk taşı iken onu bir şekilde uzaklaştırmak 1. Dursun Özbek dönemine dödürecekse bizi tüm Galatasaray’a geçmiş olsun demekten başka bir seçenek kalmıyor.

GALATASARAY

logo

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir