GALATASARAY 0-1 YOUNG BOYS

Burası GALATASARAY, burası öyle bir kulüp ki iki sene üst üste Lig şampiyonu bile olsan, değil onkusür sene sizin beceriksizliğiniz sayesinde bir sene bile ŞAMPİYONLAR LİGİNE katılamaz isen adamı tefe koyarlar sokağa çıkamazsınız. Erdem Timur ayrılığı ile başlayan iç çekişmeniz yüzünden yaşanan kan kaybını durduracak çare de bulamadınız. Bu gece bu büyük maddi kayıp ile bir çok şeyi riske ettiniz. Madem öyle hep beraber soralım; Bu sorumluluğu kim alacak? Bankalar birliğinden çıkamayan, transfer yapamayan, yönetimi bozan Dursun Özbek mi? Ya da ekibinden isimlerini bile saymak istemediğim biri yada birileri mi? İki yıldır şampiyon kadronun iskeleti bizde diyerek transfer konusunda rahat davranıp yönetime destek olan, takımı yaz kampı yapmamış gibi güçsüz, ilk defa oynuyorlarmış gibi dağınık, taktik çözüm üretmeyen Okan Buruk ve ekibi mi? Yoksa neredeyse bir yıldır maça çıkmayan Sergio, uyumsuz Zaha, gamsız Ziyech, kararsız Kerem, badici Abdülkerim mi?

Bizim takımın camiası da taraftarı da yönetimdeki Bizans entrikalarından, özellikle söylenilen şeyi yapamayan başkanlardan, sahaya yüreğini koymayan oyunculardan bıktı. Bu geceden sonra taraftar en fazla bir gün üzülür. Ama bu gecenin sorumlusu bir şekilde gitmez ise gidene kadar susmaz kimse de susturamaz. Bugüne kadar yaşananlar oyun dışında ciddi bir kontrolsüz yönetimi zaten gösterdi. Limit meselesi sadece Galatasaray için mi uygulanıyor? Şimdi transferi nasıl yapacaksınız? Bu saatten sonra kim gelir ne işe yarar? Bence asıl siz şu soruya cevap verin sayın başkan. Her nasıl olacaksa başkanlıktan ayrıldığınızda kasa kolaylığı ile muhtemel Kemerburgaz için yaptığınız ödemeler için Galatasaray’ı yine icraya verecek misiniz?

METİN OKTAY

İki sene şampiyon olmuş, üçüncü sene ilk iki maçta iki galibiyet ile başlamış bir takımın sadece iki Avrupa maçı kaybettiğinde sanki her şeyi kaybetmiş gibi altüst olması Dünya’nın neresinde görülür ki!

http://www.galatasaray.org

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir