KONYASPOR 2 – 1 GALATASARAY

3 min read

Çok uzun zamandır Galatasaray’ın puan kaybettiği bir maç yazmayınca bu yazıyı yazarken garip hissetmedim değil. Bu akşam ilk söylenecek şey ciddiyetini kaybedersen puan da kaybedersin. Rakip kim olursa olsun her maça son maç gibi hazırlanıp en iyi kadro nasılsa öyle çıkacaksın. Bu yüzden bu maçtaki puan kaybı Okan hocaya yazar. Her kararı illa ki doğru çıkacak diye bir kural yok ama bu sefer takımın geneli de durgun olduğundan üst üste gelince olanlar oldu. Tüm bunlara rağmen kazanacak pozisyon da bulmamıza rağmen olmadı, sağlık olsun. Belki de bu puan kaybı takımın kendine gelmesine şok etkisi yaratacak bundan sonrası daha iyi olacak. Bu gece tüm taraftarları en çok üzen şey üst üste kazanma serisinne ait rekora tek başımıza sahip olmayı elimizden kaçırdığımızdır. Şampiyonluk için enseyi karartmaya gerek yok  çünkü arkamızdan gelen takımlar da bize yetişip geçebilecek ışık yok. Biz bu maçı unutup önümüze baktığımız sürece yolumuz yine açık biz buna eminiz.

GALATASARAY 1 – 0 KASIMPAŞA

Okan hoca orta sahada Berkan kanatta da Barış ile çıkıp sol kanada da Le Dubouis bir de ilk kez stoperde farklı bir ikili olan Abdülkerim Kaan iklisini koyunca takımın iskeletini oldukçça bozmuş olduğunun farkına umarım varmıştır. Berkan’dan bu takımda olsa olsa ancak yedek çıkar, Torreria’nın bir sıkıntısı yok ise sahada olması gerektiğini çok pahalıya mal olarak öğrenmiş oldu hoca. Bir de acaba bir şeyler değişir mi diye Mata denemmesi yaptı ki bence Rashica oyunun sonuna kadar kalmalı idi. Ondört maçlık seri yaparken dut yemiş bülbül olanlara puan kaybettiğimiz ilk maçta laga luga yapmalarını elbette ciddiye almayacağız.

Lale Orta skandalı ve hakem kararlarının aslında hiç farklı olmadığının ve bütün bunlara rağmen kendi ipimizi kendimizin çekmesi gerektiğini bütün taraftarlarımız da oyuncularımız da gayet iyi biliyor. Bu senenin en iyi kadrosu sene sonunda yine en iyi olduğunu herkese gösterecektir. Herkes önce kendi işine ve maçına baksın, bu ligin sahada kazanılmadığını masada kazanıldığı söyleyen densiz ve saygısız kişilere kendi sahalarında nasıl cevap verdi isek, federasyonun da Türkiye futboluna bu büyük şaibeyi yakıştıran kişiye gereken cevabı verebilecek kadar yüreği var mı göreceğiz. Yaşasın GALATASARAY.

GALATASARAY

logo

+ There are no comments

Add yours