GALATASARAY – KASIMPAŞA MAÇI NOTLARI

2 min read

Kar yağışının 10 – 15 gün öncesinden özellikle bölgelere ve saatlerine kadar tahmin edilebiliyorken bu maçın bir gün önce oynatılması yerine sadece 3 saat geri çekilmesi tek kelimeyle samimiyetsizlik ve şark kurnazlığıdır. Fenereasyon bu vesile ile her türlü riskleri Galatasaray üzerine bırakmıştı; bunlar puan kaybı, sakatlık ve zeminin kaybedilmesi idi. Çok şükür puan kaybı olmadı ama bundan sonraki maçlar için zemini kaybettik. Oysa bir gün önceki Karagümrük maçı için halı gibi zemini olan olimpiyat stadının rakibe göre belirlenmesi de ayrıca niyetleri ortaya koymuştur. Hafta içinde ise daha maç oynanmadan hukuku hiçe sayan kararlar ile Galatasaray üzerine her türlü sinir savaşını ve manipülasyonu devam ettiren organize kötülüğü gördük. Oynanan maç için futboldan çok çamur savaşı olarak nitelenebilecek maçta futbolcuların yorumlarını da çok fazla uzatmayacağım. 

AFGalatasaray notlarına gelince;

Kaleci:

Muslera için nazarlık olsun bu hatası.

Puan: 6.0

Defans hattı:

Defans hattı Lyundama ile fiziksel olarak çok iyi durdular.

Puan: 7.0

Mutlaka okuyun; UEFA NE YAPAR?

Orta saha:

Orta sahada Etebo ile fiziksel direniş yüksekti.

Puan: 7.0

Hücum hattı:

Mustafa Muhammed Mısır gibi sıcak bir iklimden gelmesine rağmen bir kuzeyli gibi savaştı, bu maçta da Galatasaray’a gelmiş en önemli ilk 5 golcü arasına gireceğini yeniden gösterdi.

Puan: 7.5

Fatih Terim:

Fatih hoca hava şartlarına göre uygun bir kadro çıkardı. Muslera hata yapmasa 1-0 olup bizim olacaktı. Onu da hesaplayacak değil ya, sadece saha zeminini kaybettik ve umarın gelecek maçlar için risk yapmaz.

Puan: 7.5

Atanmışlar:

Hakem de saha şartları ile mücadele etti ve bir tane tartışmalı penaltı pozisyonunda devam kararı verdi. Var da müdahale etmedi her iki oyuncunun aynı topa hamlesi ve çarpışma olarak değerlendirmiş olabilir. Pozisyona penaltı da verilebilirdi ama her halükarda talihsiz maç günü idi.
Puan: 6.0

http://www.galatasaray.org

cimbom
GS LOGO

+ There are no comments

Add yours